2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بزرگه عزیزم....الهی شادی به دلت بیاد...خدا مادرت رو نگه داره برات

ممنون گلم خدا همه مامانارو نگه داره.دلم فقط یه شادی از ته دل میخواد.مشکلات مالی نمیزاره آدم نفس بکشه همش حساب دو قرون میکنم که تا آخر ماه کم نیاریم.خدا کمک کنه فقط💔

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
امضات و خوندمخیلی ناراحت شدمخدا رحمتشون کنهخدا صبر بده بهتون

فدای مهربونیتون‌.........امضام بابت همسرم و پسرم که قد یه بند انگشت چال لپ دارند

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
غر میزنه که بزنه پدرشون وظیفشهده بار غر میزنه بار یازدهم عادت میکنهدیگه عزیزم خودتم باید همت کنی تا ...

اون ارایشگره این روزا یانیست یاهم اینقدخستس که میخوادبخوابه واستراحت کنه

ممنون گلم خدا همه مامانارو نگه داره.دلم فقط یه شادی از ته دل میخواد.مشکلات مالی نمیزاره آدم نفس بکشه ...

این روزها هم میگذره.....سخت هست ولی میگذره.....از خدا براتون گشایش تو کارها رو میخام عزیزم

این روزها هم میگذره.....سخت هست ولی میگذره.....از خدا براتون گشایش تو کارها رو میخام عزیزم

ممنون گلم انشالا❤️

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
مثلا چه جوری هرروزتون عیده

غر الکی نمی‌زنیم سر هم ، حداقل هفته‌ای یک بار خونه پدرومادرمون میریم. حتما سه چهار روزی یه بیت شعر واسه خانمم میگم. معمولاً دست خالی خونه نمی‌رم ، حتی یه کیک ، بستنی یا چیز دیگه ای. با دخترمون بازی میکنیم. میریم بازار قدم می‌زنیم. بگم هنوز؟

ب‍ ‍ه  ن‍ ‍ا م [ ا ن‍ ‍س‍ ‍ا ن‍ ‍ی‍ ‍ت  ] ک‍ ‍ه‍   ز ی‍ ‍ب‍ ‍ا ت‍ ‍ر ی‍ ن   ر س‍....‍م‍ ‍ه ✓ ♂  i'm a man  ♂
دیگه امسال حتی هزار تومنم نداشتم لباس عید بگیرم.تصمیم گرفتم بشینم خونه جایی هم نرم.مادرم دید افسرده ...

دستش دردنکنه .درکت میکنم 

من برای خودم ناراحت نیستم برای بچه هام ناراحتم که همیشه توخونه ان توی زیرزمین تاریک که حتی نورخورشیدم نمیبینن

چقدمهربون بوده خدارحمتش کنه

خیلی ‌.....خیلی زیاد.....آنقدر با محبت و مهربون ‌‌.‌....روحشون درآرامش باشه.....وقتی که دخترم رو باردار شدم و به خانواده گفتیم یادمه زنگ زد و چقدر خوشحال بود چقدر قربون صدقه شوهرمو و خودمو و دخترم رفت....یکساعت فقط داشت میگفت اینکار رو نکن هرچی خواستی بگو داداش بخره...ملاحظه اش رو‌نکن فقط ۹ ماه وقت داری استراحت کنی ‌‌‌‌...تا میتونی استراحت کن ...

من خاکبرسرم هیچ پولی ندارم

یک میلیون بدهی دارم 

از غصه اش خوابم نمیبره 

آخه کسی دیدین واسع یک میلیون اینجور غصه بخوره

هی روزگار هی روزگار

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه