2777
2789
عنوان

بواسیروعمل

87 بازدید | 16 پست

دخترا من بواسیر درجه ۲ دارم، فقد خارش دارم ودرد وخونریزی خداروشکر ندارم ، وقتی خارش میگیره، ی زائده بیروت میاداندازه نخود، پمادبزنم خوب میشه ! 

خسته شدم، ۴یا۵ ماهی میشه ک مبتلا شدم،یبوست شدید داشتم بخاطدهمین مبتلا شدم بهش!

الان یبوستم الحمدالله برطرف شده! 

ولی بواسیرمو چیکار کنم خوب بشم؟؟ دلم میخاد لیزر کنم ولی میترسم ک برگشت داشته باشه!

وسوالم اینه، اگر من لیزر کنم ،  الان عقدیم! اگ ی روز قرارباشه، حامله بشم ، ایا دوباره توحاملگی برمیگرده؟؟؟ یاکه نه؟ اگ توحاملگی یبوست نباشم برمیگرده یانه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون‌زائده هموروییده ..خیلی سخت میشه برگرده سرجاش. ..بارداری خودش منشا یبوست ..منم اینجوری دچارش شدم سر زایمان ..خود زور زدن تو زایمان طبیعی بواسیر و همورویید وبدتر میکنه ربطی به یبوستم نداره ..حتی سزارینم بشی خیلیا بعدش یبوست میشن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
یبوست رو درمان کنماست و لبنیات نخور مخصوصا ماستپماد بزن روزی دو سه بارسعی کن با همین چیزها درمان کنی ...

بواسیرم برطرف مبشه؟؟کلا مثل روز اولش میشه ک انگار وجود نداشته، اگ‌یبوستم خوب بشه؟؟

ت حاملگی بدتر نمیشه؟؟ اگ عمل‌نکنم؟؟؟ بخداموندم چیکار کنم😭😭😭بدتر نشده مال شما؟؟؟

من رعایت میکنم تا جایی که بتونم اما وقتی یبوست میشم اون زائده ورم میکنه و دوبرابر میشه سعی میکنم تا جایی که بتونم رعایت کنم یبوست منشا همه بیماریاس

همسرمم میگه عمل نکن

چون عملش سخته واقعا، و باید دراز کش بمونم و ماه ها دستشویی رفتن سخت میشه

پماد بزن و رعایت کن همیشه تا بزرگتر نشه

اگر یبوشت بشی و زور بزنی بزرگتر میشه

اون‌زائده هموروییده ..خیلی سخت میشه برگرده سرجاش. ..بارداری خودش منشا یبوست ..منم اینجوری دچارش شدم ...

اگ ت بارداری یبوست نگیرم چی؟؟ وسزارین بخام بشم چی؟؟ بازم برمیگرده؟؟؟؟

من رعایت میکنم تا جایی که بتونم اما وقتی یبوست میشم اون زائده ورم میکنه و دوبرابر میشه سعی میکنم تا ...

مال من اینجوریه، ک اصلا معلوم نمیشه ، بعد دفع میادکل مقعدم ملتهب وورمه مثل بادکنک، بعد دوباره داخل برمیگرده!

اگر زیادوایسم یا راه برم خارش پیدا میکنه! واندازه یه نخود میزنه بیرون 

بواسیرم برطرف مبشه؟؟کلا مثل روز اولش میشه ک انگار وجود نداشته، اگ‌یبوستم خوب بشه؟؟

احتمالش زیاده که خوب بشه انشاا...

من هروقت ماست بخورم دردسر میشه

آلوسیاه و انجیر خیس خیلی برا یبوست خوبه

احتمالش زیاده که خوب بشه انشاا...من هروقت ماست بخورم دردسر میشهآلوسیاه و انجیر خیس خیلی برا یبوست خو ...

خداازدهنت بشنوه کلا برام معظل شده کلا افسرده شدم😭کارم شده گریه ودعا کردن سرنماز

همینک بهم امید دادی خداخیرت بده برات دعا میکنم 😭