2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا تاپیک اخرم 

هس اونجا گفتم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
یه دختر مجرد جز این چی میتونه داشته باشه😞

میشه تاپیک آخرمو گزارش بزنید ازتون خواهش میکنم 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بیا تاپیک اخرم هس اونجا گفتم

میشه تاپیک آخرمو گزارش بزنید ازتون خواهش میکنم 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

زدم

مرسی عزیزم دستت درد نکنه🎀🫂

انس طلا یا دلار بخر

فکر کنم یه سایت اصلی داره میتونی بخری آنلاین هروقتم خواستی بفروشیش بدون نیاز به جایی رفتن

‌‌یه زندگی خصوصی همیشه برنده ست مخفی نگهش دار تا زمانی که موفقیتت صدا بده..!
طلا که قیمتش جهنمی شده

ببین میتونی ی سکه ۱۰۰ ثوت پارسیان بگیری 

خیلی خوبه چون اجرت خیلی کمی داره و وقتی قیمت طلا بره بالا قیمت اون هم میره بالا و مثل طلا راحت میتونی بفروشی 

من خودم هم قصد دارم فردا برم طلا بگیرم ی مقداری پول دارم کلی موندم چی بگیرم انگشتر شاید بگیرم شایدم نمیدونم ب خدا دیوونه شدم