2777
2789
عنوان

ای بابا با این ویتاگنوس مسخره

121 بازدید | 16 پست

دل خوش کرده بودم ک باردارم، سه روز عقب انداختم، هیچ مشکلی نداریم نه من نه همسرم خداروشکر، 1سال و 5ماهه اقدامم اما نمیشه ک نمیشه شانسی گفتم ویتاگنوس استفاده کنم این همه ازش تعریف میکنن، منی ک پریودیام سر ساعت و به موقع بود سه روز عقب انداختم خووووشحال ک حاملم لامصب بی بی چکامم هاله مینداختن بگو شماها چتونه دیگه😂آزمایش دادم امروز منفی بود، دیدم الان پریود شدم، خدایی دارم امیدم و از دست میدم فکر کنم دیگه حامله نمیشم خسته شدم از چشم انتظاری🥴

سلنوفیل 🌙🌕

وای اون خیلی افتضاحه چرا دکتر نرفتی حتما چون کاربرا نوشتن خوبه رفتی خداااایا

من دوبار خوردم کلا کن فیکونم کرد دکتر گفت استروژن خالصه برا تویی ک یکمم بالا بوده فاجعه اس حالا من فکر میکردم چون گیاهیه خوبه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم مامان بشی 

منم منتظر موندم همینقدر تقریبا

خودم تنبلی دارم

شوهرمم نمیدونم آز نداده

سال آینده الهی سال بارداریت باشه و تاپیک بزنی

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

استرسم داری دیگه ب نظرم بی خیال باش بهتره یهو خداوند بهتون هدیه میده

استرس که آره دارم خیلی، اما استرسم میدونی کی شروع میشه؟ وقتی به تایم پریودی نزدیک میشم 😐

سلنوفیل 🌙🌕
وای اون خیلی افتضاحه چرا دکتر نرفتی حتما چون کاربرا نوشتن خوبه رفتی خداااایامن دوبار خوردم کلا کن فی ...

منم همین فکر و کردم که گیاهیه و خوبه گول خوردم خواهر😂دکترم رفتم فایده نداشت، باشگاهم میرم اما نمیدونم دیگه چکار کنم

سلنوفیل 🌙🌕
امیدوارم مامان بشی منم منتظر موندم همینقدر تقریباخودم تنبلی دارمشوهرمم نمیدونم آز ندادهسال آینده اله ...

وای خدا کنه الهی که برای هردومون اینجوری باشه چون من واقعا دارم امیدم و از دست میدم دیگه 😔بازم پناه بر خدا 

سلنوفیل 🌙🌕
منم همین فکر و کردم که گیاهیه و خوبه گول خوردم خواهر😂دکترم رفتم فایده نداشت، باشگاهم میرم اما نمیدو ...

دکتر خوب برو تحت نظر باش

حتما بدنسازیم میری😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

استرس که آره دارم خیلی، اما استرسم میدونی کی شروع میشه؟ وقتی به تایم پریودی نزدیک میشم 😐

اره واقعا هر وقت ک نمی خوای باردار میشی سریع 

اگه بخوای ک دیگه هیچی

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

اتفاقا همین الان تاپیک زدم، نه تی آر ایکس میرم🥴😐

خب اینا ک بیشتر هورمون مردونه میاره ک