2777
2789

ببين از ٢٤ مرداد سيستم مصاحبه عوض شده، شماً سفارت نميري ديگه براي انگشت نگاري، از اونجايي كه ميخواي پناهنده بشي مجبوري همون كشوري كه ميخواي ازت انگشت نگاري بگيره، برو اين سايت يكم بخون دستت مياد بهشون ايميل بزن راهنماييت ميكنن شرايط هر روز تغيير ميكنه 

خودت بخای بگیری دردسره دوست عزیز گردش مالی و.....  منظورم اینه که رابطی چیزی باشه طرف بتونه ق ...

اگه تو کشورای دیگه هم کسیو  داشته باشی دعوتنامه بفرسته مطمئنتره بعد از اونجا بری فرانسه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بخای بگیری دردسره دوست عزیز گردش مالی و.....  منظورم اینه که رابطی چیزی باشه طرف بتونه ق ...

خودم كه عزيزم دارمً كمكت ميكنم من تَو سفارت هلند بودمً تا چند وقت پيش ، ي سايت بهت معرفي كردمً برو بخون، حواست باشه شرايط پناهندگي كامل بخون و خودتو براي هر چيزي اماده كن كه برگشت نخوري 

نه نميتونه درخواست پناهندگي بده 

چرا نشه یکی از آشناها ویزای هلند گرفت رفت آلمان پناهنده شد خانوادشم همینطوری رفتن 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
خودم كه عزيزم دارمً كمكت ميكنم من تَو سفارت هلند بودمً تا چند وقت پيش ، ي سايت بهت معرفي كردمً برو ب ...

ببین من میخام شوهرمو بفرستم انگلیس فامیلامون اونجان میگن تا فرانسه بیاد میتونن ببرنش انگلیس اونجا پناهنده شه... 

الان من دقیقا نمیدونم باید تو فرانسه انگشت نگاری شه یا نه... من یکم ناواردم تو این مسائل.. 

چن نفرو واسه شینگن تا فرانسه تضمینی پیدا کردیم ولی خوب نمیشه اعتماد کرد

من شیرازم دوست جان

ببین من میخام شوهرمو بفرستم انگلیس فامیلامون اونجان میگن تا فرانسه بیاد میتونن ببرنش انگلیس اونجا پن ...

خوب اگه قراره پول بدید چرا یسره نره انگلیس

چرا نشه یکی از آشناها ویزای هلند گرفت رفت آلمان پناهنده شد خانوادشم همینطوری رفتن 

قانون جديده، از هر كشوري انگشت نگاري شده همونجا ميتونه درخواست پناهندگي بده، وليً وقتيً مال خودش تاييد شد، خونوادش كه از كشور ديگه ويزا دارن ميتونن بهش بپيوندن( قرارداد دوبلين) 

قانون جديده، از هر كشوري انگشت نگاري شده همونجا ميتونه درخواست پناهندگي بده، وليً وقتيً مال خودش تاي ...

Ok پس جدیده چون اینا 6 سال پیش رفتن

ببین من میخام شوهرمو بفرستم انگلیس فامیلامون اونجان میگن تا فرانسه بیاد میتونن ببرنش انگلیس اونجا پن ...

خوب نه چون شماً كلا نميخواي توي كشوراي شنگن درخواست بدي، ميخواي انگليس اقدام كنيً، اصلا كاريً به اين قانون نداري، بره از ايتاليا ويزا بگيره، بدون دعوت نامه و با ي رزرو الكي هتل و بليط راحت بهش ويزا ميدن، مثلا بگرده ي نمايشگاه پيدا كنه مربوط به كارش بگه ميخوام برمً ي هفته هم نمايشگاه هم گردش، تا رسيد ايتاليا ي پرواز بگيره سريع بره فرانسه كه وقتشم از بين نره كاريً ندارن بهش ديگه ويزاش چيه و چند وقته، يكم فقط قبلش پول قرض بگيرين بزارين توي حساب پرينت بگيرين دوباره پس بدين 

خوب نه چون شماً كلا نميخواي توي كشوراي شنگن درخواست بدي، ميخواي انگليس اقدام كنيً، اصلا كاريً به اين ...

ممنون واقعا که وقت میزارین و راهنمایی میکنین دوست جان

اینجوری چقد هزینه ویزا میشه؟