2777
2789
ممنون واقعا که وقت میزارین و راهنمایی میکنین دوست جان اینجوری چقد هزینه ویزا میشه؟ 

خواهش ميكنم عزيزم، هزينه ويزا ٦٥ يورو هستش بعلاوه فكر ميكنم مركز جديد كه ميرين براي مصاحبه ٢٨ يورو ميگيره، و اينكه ي سري گزارش داده بودن كه روز مصاحبه عكسي كه بردن اون مركز قبول نكرده و ١٠٠ يورو بابت عكس گرفتن ازشون گرفته كه حالا نميدونم واقعا مشكل داشته عكساشون يا ون مركز الكي گرفته، باقي هزينه ميشه براي ترجمه، نامه حساب بانكي، بليط و هتلم سعي كن ي اژانس اشنا پيدا كنيً برات سوري بگيره كه كنسليش جريمه نداره، 

مداركي هم كه ميخواي : ترجمه شناسنامه، بيمه اگر شاغلن، نامه انگليسي از محل كار كه بگه ايشون از فلان تاريخ  با اين سمت استخدام ما هستن با اين حقوق  و از فلان تاريخ تا فلان تاريخ براي سفر مرخصي خواسته، گردش ٦ ماهه حساب بانكي، سند ملكي، سند ازدواجتون هم باشه بد نيست، رزرو هتل و رزرو پرواز رفت و برگشت، و حواست باشه چون بار اول شنگن ميگيره طبق تاريخ بليط بهش ويزا ميدن نه خَيلي كوتاه بگيره كه وقتش كم بياد و غير قانوني بشه نه خَيلي طولاني كه كلا بهش ويزا ندن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش ميكنم عزيزم، هزينه ويزا ٦٥ يورو هستش بعلاوه فكر ميكنم مركز جديد كه ميرين براي مصاحبه ٢٨ يورو م ...

سلام عزیزم

اطلاعات شما چقد خوبه

میشه منم راهنمایی کنید.

گردش حساب برای همه اعضای خانواده باید زیاد باشه؟ یا مثلا فقط من گردشم بالا باشه کافیه؟

و اینکه سند ملکی ما هنوز آماده نیست. اگه سند کسب و اجاره نامه محل (داروخونه) یا سند اتومبیل رو ارائه کنیم ممکنه سفارت قبول کنه و بهمون ویزا بده؟

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
سلام عزیزم اطلاعات شما چقد خوبه میشه منم راهنمایی کنید. گردش حساب برای همه اعضای خانواده باید زیا ...

عزيزم الان خيلي الكي سفارتا رد ميكنن به خاطر شرايط بد ايران و بالا رفتن تقاضاي پناهندگي، هر چيزي كه به اسمتون باشه ميتونه بهتون كمك كنه، جواز مغازه خيلي خوبه، گردش مالي همسر براي زن، و پدر و مادر براي بچه هاي زير ١٨ سال قابل قبوله ولي اگر جدا ميرين سفارت هر كسي به اسم خودش بايد مدارك رو تحويل بده، مثلا براي شما به عنوان همسر جواز كسب به اسم شوهر اصلا قبول نميكنن  ولي اگر همزمان ارائه بدين ميتونه كمك كنه، هر چقدر بيشتر باشه مداركي كه نشون بده وابستگي دارين و از نظر مالي مشكلي ندارين بهتره ولي با شرايط الان واقعا نميشه حرفي زد كه چه مداركي كافيه! براي كدوم سفارت ميخواين؟ دعوت نامه دارين؟  

عزيزم الان خيلي الكي سفارتا رد ميكنن به خاطر شرايط بد ايران و بالا رفتن تقاضاي پناهندگي، هر چيزي كه ...

عزيزم شما سفارت كار كرديد اطلاعي از وضعيت پناهندگي و اخراج پناهجوها و كيس هاشون نداريد؟

بیش‌تر قبولی و کیس هاشون مد نظرم هست بخصوص اروپا ظاهرا خیلی سخت گیری می شه 

یک اصطلاح پناهنده اجتماعی باب شده که خودت خرج خودت رو می دی و هیچ کمک مالی از اون کشور دریافت نمی کنی 

واقعیت داره؟ البته با این وضع پناهنده سوری در اروپا باید قوانین خیلی سخت شده باشه 

اگر در مورد کشورهای دیگه هم اطلاعات‌داشته باشی ممنون می شم

۰۰۴۴۷۴۸۱۷۴۹۳۰۰ اينم شماره تل گرام و ايناش ميتوني بپرسي فكنم سايتش نيومد با فاصله مينويسم   Pan ...

این سایتی که گذاشتین کلاهبردار نیستن ؟ معتبره ؟

من البته بیشتر منطورم گرفتن ویزای دوره زبان هستش ، یه دوره کوتاه مدت میخوام بردارم که توو محیطش باشم ..

اما بازم نمیشه اعتماد کرد به این مشاورینی که همین طوری تبلیغ میکنن.

شما تایید میکنید این سایتی که گذاشتین رو ؟

این سایتی که گذاشتین کلاهبردار نیستن ؟ معتبره ؟ من البته بیشتر منطورم گرفتن ویزای دوره زبان هستش ...

عزيزم من اين سايتو به هيچ وجه اشنايي ندارم كه بگم كارتو بده انجام بدن، ولي اطلاعات خيلي خيلي زيادي ميشه از سايتش گرفت براي اون معرفي كردم، والا دنيا ي جور شده ادم اين چشش به اونيكي اعتماد نداره 

عزيزم من اين سايتو به هيچ وجه اشنايي ندارم كه بگم كارتو بده انجام بدن، ولي اطلاعات خيلي خيلي زيادي م ...

بله واقعا نمیشه اعتماد کرد

منم فکر کردم شما قبلا از این طریق کسی از شما از امکاناتش استفاده کرده پرسیدم