2777
2789
عنوان

دردودل.................

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 21 پست
عزیزم این جریان واسش خیلی خوب شد اینکه به کسی اعتماد نکنه یه ذره قدبازیاشو بزاره کنار بامن مشورت کنه ...

شوهر منم همینه تاجایی که هیچی پس انداز و... نداریم یک روز تو ماه تعطیلی نداره همش خرج برادرا وپدرمادرشه.

تنها چیزی که براخودمون میمونه خوردوخوراکو پوشاکمونه

منم منتظر روزی ام که سرش به سنگ بخوره

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه تاجایی که هیچی پس انداز و... نداریم یک روز تو ماه تعطیلی نداره همش خرج برادرا وپدرماد ...

میفهمم چی میگی شوهرمنم همش سنگ خونوادشو به سینه میزنه ولی اونا اصلا اینطوری نیستن.یه روز که حامله بودم سر بچه اولیم داشتم گریه میکردم نفرینش کردم نمیدونستم نفرینم دوسر داره خودم بدبخت شدم

میفهمم چی میگی شوهرمنم همش سنگ خونوادشو به سینه میزنه ولی اونا اصلا اینطوری نیستن.یه روز که حامله بو ...

نگو بد بخت شدم.فقط یه راهی پیدا کن ازین جریان سواستفاده کنی.درضمن یه سال زندان هیچ کسو بدبخت نکرده تاحالا.تنبیهشه باید بکشه.

بذار بفهمه همون خانواده ای که سنگشو به سینه میزنن.تو گرفتاریا یه تیکه نون دست بچه اش نمیدن

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
نگو بد بخت شدم.فقط یه راهی پیدا کن ازین جریان سواستفاده کنی.درضمن یه سال زندان هیچ کسو بدبخت نکرده ت ...

خیلی زرنگه میدونه من الان همه چی بهش میتونم بگم ولی لام تا کام حرف نمیزنه قبل به موی رو فرش هم گیر میداددلم میخواد دعوا کنم یا اینکه یه جوری تلافی کنم ولی نمیدونم چه جوری

چه جوری میتونم این تاپیکو حذف کنم؟میشه بگی گلم

باید از نی نی یار بخوای خودت نمیتونی🙁🙁