دوستان میخوام اگه میشه راهنماییم کنید من خیلی سادم راحت شوهرم منو روانگشتت میچرخونه ۶ سال پیش عقد کردیم ۹ماه بعدش عروسی کردیم دوران عقد خوبی داشتیم مشکلی نداشتم.عروسی کردم اومدم تو مجتمعی که با دوتاجاریامو مادر شوهرم توش بودن .شوهرم به طور سختگیرانه ای بددل بود نمیذاشت جایی برم همه رابطه هام با دوستام قطع کرد فقط خونه مامانم میرفتم نه کلاسی نه ادامه تحصیلی خودشم که صبح میرفت شب میومد با دعوا با محبت درست نشد تا جایی که میخواستم جدا شم ولی نمیتونستم از ابروم میترسیدم تو این ۵ سال ۶بار اسباب کشی کردم جوری که انگار وظیفمه من بعداز ۳ سال از عروسیم گذشت تازه فهمیدم شوهرم گول برادر شو خورده یه چیزیرو امضا کرده بدون اجازه من تو دوران عقدکه الان ۲ساله دادگاهیشون میکنن بیچاره شوهرم بیگناه بود ولی چون اون امضا کرده بود مام گرفتار شدیم بگذریم که چیا به سرمون نیومد اعصابامون خورد برو بیا دادگاه تو این حین ۲تا دختر اوردم که دومی ناخاسته بود.الان از وقتی که اینجوری شده هرچی من میگم رو حرفم حرف نمیزنه هرچی من میگم همونه تازه الان بعداز ۵سال میرم استخر برای روحیم میرم کلاس زبان .از ترس اینکه جدا نشم ازشاینم بگم دوسش دارم ولی خیلی خودخواهه همش بهم میگه تو باید خونه بابات هرکاری میکردی نه خونه شوهر میگه تو بچه داریتو کن من مالیم تامینت میکنم خیلیم کم اهل ابراز علاقست فقط تو رابطه.بچه ها واسش ۱ سال بریدن زندانی و جریمه نقدی ولی باید بازم اعتراًض بزنن که شاید زندانش برداشته شه.خودشو عقل کل میدونه خیلی ناراحتم از برادرشوهرم از وقتی فهمیدم باهاشون قهرم.خیلی داغونم اصلا تو هیچی منو ادم حساب نمیکنه فقط باسیاست میتازونه حرف مادرش روش خیلی تاثیر داره.....من با هیچکس دردودل نکردم حتی مادرمم نمیدونه همه فکر میکنن من خیلی خوشبختم ولی ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگو بد بخت شدم.فقط یه راهی پیدا کن ازین جریان سواستفاده کنی.درضمن یه سال زندان هیچ کسو بدبخت نکرده ت ...
خیلی زرنگه میدونه من الان همه چی بهش میتونم بگم ولی لام تا کام حرف نمیزنه قبل به موی رو فرش هم گیر میداددلم میخواد دعوا کنم یا اینکه یه جوری تلافی کنم ولی نمیدونم چه جوری