2777
2789

در حال طلاقم یه سال و نیمه اومدم خونه پدرم و شوهرم اصلا دنبالم نیومد واسه برگشتن واسطه یا تمکین قانونی هم نخواس هفتاد گرم طلا داشتم که با خودم آوردم و مهریه هم سالی یه سکه قسط بندی شد چون اوایل عقد رفته ماشین و کارگاهشو به اسم خونوادش کرده ، سه سال عقد بودم چهار ماه زندگی مشترک داشتم باکره هستم استرس و ترس شب عروسی نذاش رابطه انجام بشه و من باکره موندم بعد اونم گفتم بریم دکتر یا مشاور نبرد واژینیسموس خفیف دارم و از این بابت عذاب وجدان دارم ولی من تا شب عروسی نمیدونستم این مشکلو دست خودم نبود ، علل طلاقمم دهن بینی دهن لقی بی عاطفه بودن خسیس بودن تابع صد درصدی پدر و مادرش بود حق هیچ اظهار نظر و دخالت تو زندگی خودمو نداشتم فقط اونا صاحب نظر بودن کادو تولدم روز زنم نهایت دویست هزار تومن پول بود از سمت شوهرم به زور و دعوا یه عروسی گرفتن با چند ماه دعوا زمان عقد و نامزدی باید همش من پیگیرش بودم و زنگ میزدم هفته ای نهایت یه بار میبرد بیرون با اینکه خونه پدرامون باهم همسایه بود و راه دور نبود مریض بودم نمیفهمید اهمیت نمیداد سر هر بحثی میگف برو طلاق بگیر و .... سرد مزاج هم بود اصلا زمان عقد هم از بودن باهاش رضایت نداشتم و به نیازام بی توجه بود یعنی بلد هم نبود و خیلی مشکلات دیگه داشتیم ولی من دوسش،داشتم و کنار میومدم باهاش ولی دیگه خودش رسما گفت نمیخوامت و منم اومدم خونه پدرم رفتم سراغ کارای طلاق بعد یه سال و نیم دوندگی تو دادگاه بدوی رای طلاق به نفعم صادر نشد و اعتراض زدم و وکیل داشتم تونسته تو دادگاه تجدید نظر رای طلاق بگیره برام ولی یه جورایی ناراحتم ناراحت از اینکه دوس ندارم در حق کسی ظلم کنم و خودش طلاقم نمیداد و گفت تا طلاهای عروسی رو ندی طلاقی در کار نیس من مهریه مو میبخشیدم به شرطیکه طلاها مال من باشه و اینطوری توافق بشه خلاصه راضی نشد و رای طلاق وکیلم گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نسوخت هیجده ماهه علافم نگه داشته ولی از آه و نفرین کسی میترسم

از اه و نفرین ادمی که حق باهاشه باید ترسید

نترس هیچی نمیشه

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
بله درسته دیگه راه نجاتی نمونده بود برام مجبورا وکیلم این کارو کرد

برو پیش مشاور حتما

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..