2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار های قم جنس های خوبی دارن؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

بازار های قم جنس های خوبی دارن؟

من یبار خرید کردم خیلی ارزون تر از تهرانه 

جنسشم همون بود 

یعنی یه سومیز همون مدلی هفتصد هشتصد بود بازار بزرگ 

از قم خریدم چهار صد 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
اخه عید امسال متفاوته شب قدر و شهادت هست روزای اول خیلی جاها بستس گفتم شاید قم هم بسته باشه

یعنی از الان ببندن تا شب شهادت؟

نه عزیزم.  بازه. فقط روز شهادت (تا عصر) بعضی از بازارها بسته اس و مغازه های توی خیابون بازه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
با شهر خودتون فاصله اش زیاده ؟؟

من کرمانم 

تهران زیاد رفتیم هر دفعه کار داشتیم.  دکتر رفتیم 

اما هر بار با عجله رفتیم و برگشتیم خیییلی دوست دارم برم حرم هر بار واقعا قسمت نمیشه 

🤐مگه قم تولیدات خاص خودشو داره؟هرچی که توی کل ایران باشه، توی قم هم هست دیگه

اره قم تولیدی زیاد داره ، منس های ایرانی تولیدی خودشونه ، تولید شکوهیه و زنگارکی فقط جنس ها وارداتی گرونن

اره قم تولیدی زیاد داره ، منس های ایرانی تولیدی خودشونه ، تولید شکوهیه و زنگارکی فقط جنس ها وارداتی ...

شکوهیه که شهرک صنعتیه پر از کارخونه.

کارگاه لباس دوزی نداره

زنگارکی هم فقط چند تا مغازه اس. همین

اگر هم کارگاه باشه، مد و جنس پارچه مشخصه. هرچیز که مد باشه توی کل ایران یکسانه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه