2777
2789
🤐مگه قم تولیدات خاص خودشو داره؟هرچی که توی کل ایران باشه، توی قم هم هست دیگه

خب منظورم این بود برای خرید خوبه 

مثلا بعضی جاها معروفه یرای خرید پارچه یا لباس یا وسایل خونه اینا

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

خب منظورم این بود برای خرید خوبه مثلا بعضی جاها معروفه یرای خرید پارچه یا لباس یا وسایل خونه اینا

آها

اره خوبه. من تهران زندگی میکنم ولی خانواده ام قم زندگی میکنن.

گاهی میرم قم خرید میکنم

از نظر قیمت و طرح و... فرقی نداره

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهااره خوبه. من تهران زندگی میکنم ولی خانواده ام قم زندگی میکنن.گاهی میرم قم خرید میکنماز نظر قیمت و ...

من اصلا تا حالا قم نرفتم انشالا ک طلبیده بشیم 

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

یعنی از الان ببندن تا شب شهادت؟نه عزیزم. بازه. فقط روز شهادت (تا عصر) بعضی از بازارها بسته اس و مغا ...

نه از الان نه که تعطیلات عید منظورم بود یکم دوم فروردین 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
من کرمانم تهران زیاد رفتیم هر دفعه کار داشتیم. دکتر رفتیم اما هر بار با عجله رفتیم و برگشتیم خیییلی ...

شهر مام ۱۱ ساعت فاصله داره با قم 

انشالا قسمتتون میشه برین 

آهااره خوبه. من تهران زندگی میکنم ولی خانواده ام قم زندگی میکنن.گاهی میرم قم خرید میکنماز نظر قیمت و ...

عزیزم میشه بازاری خوب چن تا اسمشو بگین بی زحمت لباس خونه و مجلسی اینا قیمت مناسب 

عزیزم میشه بازاری خوب چن تا اسمشو بگین بی زحمت لباس خونه و مجلسی اینا قیمت مناسب

پاساژهای اطراف حرم

پاساژ حجت و موسی بن جعفر و الغدیر و... این چیزایی که میخوای رو دارن

مجتمع تجاری صفاییه هم خوبه👌

سامان و لعیا توی بلوار امین خوبه

مغازه های خیابون شهید بهشتی برای لباس مجلسی خیلی خوبه

خیلی جاها هست و من فقط اینا رو میشناسم

همه ی خیابون ها کلی مفازه و پاساژ داره🥰🤗

من پارسال رفتم مثلا با شیراز خیلی تفاوت قیمت داشت کیف و روسری ست خریدم 350 تومن

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

من پارسال رفتم مثلا با شیراز خیلی تفاوت قیمت داشت کیف و روسری ست خریدم 350 تومن

شیراز که خیلی چیزاش ارزونه

حتی آنلاین شاپ های شیرازی که میشناسم قیمتاشون خیلی خوبه

ما پارسال شب های قدر رفتيم البته صبحش رسیدیم قم همه جا باز بود شبا نمیدونم

قم کلا همیشه بازه همه جاش🤣🤣

شب تا صبح تمام رستوران ها و کافه ها و بستنی فروشی ها بازه

تا اماکن میاد گیر میده بهشون

شکوهیه که شهرک صنعتیه پر از کارخونه.کارگاه لباس دوزی ندارهزنگارکی هم فقط چند تا مغازه اس. همیناگر هم ...

چرا داره پوشاک محمد بیشتر اجناسش از شهرک شکوهیه می گیره ،چند تا بافت ازش خریدم گفتم کدوم جنسش بهتره گفت همش تولید شهرک شکوهیه س