2777
2789

سلام خانومای گل خسته نباشین با خونه تکونی هاتون

رفتیم سه تا سرخکن خریدیم خیلی خوشحالم ،خودم ک هنو تو عقدم مال من ۱۲ لیتری همیلتون هس عالی بود ینی تستش کردم سه طبقه داره باهاش تخمه و مرغ و سیب زمینی تست کردم عالی بود بعدم گذاشتم برا جهازم،برا مامانم اینا و زنداداشمم گرفتیم ازین ارزونا اما واقعا خوبن ،اگ زیاد پول ندارین هزینه کنید من از باسلام گرفتم مال مامانم اینا کلا ۳ تومن درومد اما خب خیلی کار راه بندازه از دیروز ک رسیده باهاش بیشتر از نیم  کیلو سیب زمینی سرخ کردم فقط با نوک قاشق روغن،پسته تفت دادم عالی بود،پیتزا هم عالی شد،میشه زمان و دمای غذاهارو ک خودتون تست کردین و خوب بوده بم بگین ممنون میشم

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست

سلام من خریدم 9 تومن ولی اصلا استفاه ندارم چون به نظرم اصلا خوشمزه نمیشه توش هیچی 😔

چرا اخه؟حتما ی قاشق روغن بزن منک خیلی ذوق دارم و خوشحالم سیب زمینی ها و پسته هامم خیلیییی خوشمزه بودن جات خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من خریدم 9 تومن ولی اصلا استفاه ندارم چون به نظرم اصلا خوشمزه نمیشه توش هیچی 😔

فک کن فروشنده باسلام بم پیام داد ک چجوری درست کردی من هرموقع درست میکنم ب این خوبی نمیشه

چرا اخه؟حتما ی قاشق روغن بزن منک خیلی ذوق دارم و خوشحالم سیب زمینی ها و پسته هامم خیلیییی خوشمزه بود ...

نوش جان اولش یکم ذوق بیشتره بعد یه مشکل هم شست و شوش هست، کاغذ مخصوصش رو بخر که هر سری نشوری

اسی منم خیلی دوس دارم استفاده کنم اما نمیدونم واسه چی خوبه 

فک کنم ماهی هم خوب میشه

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

اسی منم خیلی دوس دارم استفاده کنم اما نمیدونم واسه چی خوبه فک کنم ماهی هم خوب میشه

خیلی خوبه عزیزم من عکس فرستادم هنو نیومده واسه شما

هرچی درست کنم میذارم ببین حتما،ببین حتما بخر از همین ارزونا باور‌کن همشون ی کار انجام میدن مال مامانم اینارو ۲۶۰۰ خریدم ۳۰۰ هم کرایه داشت مال خودمم ۸۹۰۰ اما خب مال من بزرگتره ازهمین لحاظ بهتره وگرن کارشون یکیه

وای عزیزمم مرسی فرستادی

ممنون میشم بازم اگ استفاده کردی ب منم بگی

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.