2777
2789

به هر حال بارداری رحم رو تغییر میده

ولی طبیعی واسه بچه خیلی مفیده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی برای من خیلی خوب بود

سزارینم داشتم خوب بود

بین این دو طبیعی صد درصد

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

من یه چیز بگم و برم..حوصله ندارم خخخ..

من دو تا زایمان داشتم طبیعی و سزارین

تو طبیعی افتادگی خفیف رحمی گرفتم چون سر نوزاد 36بود.و کلا خوب بود.اما تا 6ماه درد واژن و همیرویید شدم

بنابر این دومی رو سزارین کردم..فقط از ساعت6غروب تا 4صبح درد داشتم..ولی دردش از زایمان طبیعیه بیشتر بود

چندش بود..بی حسی..شکم پاره شدن..با اینکه بهترین دکتر و بیمارستان خصوصی رفتم..

ولی بازم طبیعی رو ترجیح میدم

در زایمان طبیعی افسردگی تادو سال داشتم

در سزارین یک ماه اول فقط

من یه چیز بگم و برم..حوصله ندارم خخخ.. من دو تا زایمان داشتم طبیعی و سزارین تو طبیعی افتادگی خفیف ...

من همورویید بعد سزارین شدم

😤😤😤😤😤😢😢😢😢

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

طبیعی میدوستم

راحت بعد چندروز راه میافتی ...سزارین باید مراقب جای داره باشه فشارنیاد کلا دردسرایی که داره طبیعی نداره

طبیعی همه اذیتش برای وقت زایمان اما سزارین برای بعد زایمان ها چند روز یا ماه درگیری

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  

رحم که تو بارداری خب تغییر میکنه.من نظر خودمو میگم لطفل کسی نریزه سرم😆

من چون تصمیم به تک فرزندی دارم دوس داشتم زایمان طبیعی رو تجربه کنم واسه همین با اینکه پسرم بریچ بود و دیابت داشتم کلی هفته های اخر ورزش کردم که سرش اومد پایین ولی دردم شروع نمیشد و باید قبل ۳۸هفته تمام زایمان میکردم بازم سزارینو قبول نکردم و اصرار به طبیعی کردمو با امپول دردم ساعت۹صبح شروع شد و ۱۰ شب زایمان کزدم سخت بود ولی شیرین بود بازم برگردم انتخابم طبیعیه.

عوارضشم ؛گشاد نشدم .افتادگی مثانه و....نگرفتم .درد بخیه م اصلا نداشتم فقط روز اول سوزش بود .از لحظه زایمانم سرپا بودم و شارژ.خلاصه راصیم ازش😊

من طبیعی آوردم هیچ مشکلی هم نداشتم

چون طبیعی خیلی برای بدنم مفید بود اینکه رحمم پاک میشد و بعد چند ماهم به حالت اول برگشتم و کلا انگار نه انگار زایمان کردم

افسردگی و افتادگی رحمم خداروشکر پیدا نکردم

دخملم رو هم خدا بخواد حتما طبیعی میارم😊😊

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

۱۰۰‎٪ طبیعی، توی کل دنیا سزارین یه عمل اورژانسی با ریسک بسیار بالا برای جنین و مادره ، هم‌ن جوری که زمان مرگ ما دست ما نیست ، زمان تولدمونم دست ما نیست و ما اجازه نداریم به زور یه موجودی که به اون ۲ هفته نیاز داره رو بکشیم بیرون،اگه طبیعی مضر بود قطعا خداوند یه راه دیگه برای دنیا اومدن نی نی قراد می داد.

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹