2777
2789
عنوان

بیاین مسقطی خوشمزه برای افطاری 😍

373 بازدید | 25 پست

من مسقطیمو درست کردم گذاشتم یخچال ولی متاسفانه اندازه دقیق نمیتونم برای مواد بهتون بدم چون چشمی درست کردم واقعا عالی شد اولش رقيقة بعد از 2 ساعت حدودا وسط ظرف جمع میشه و کش میاد 

نوش جان🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات بشم عزیزم ممنونم جای شما خالی ❤️❤️

دوستان جای ما، من امروز یه هنر تاریخی ب خرج دادم دیدنی 🤣🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چی؟🤨🤔

قربون اون انگشتات بشم که لایک میکنی🥰😍

یک هفته است مجید و سوراخ کردم ک من میخوام تو خونه راویولی درست کنم،‌ هرچی‌گفت میریم‌ رستوران گفتم نههههه🤣🤣 کلی وسیله خرید، کلی پول قالب دادم🤣🤣 دو ساعت خمیر درست کردم ۷ تا دونه دراومد، ضخیم، سفت نگم واست🤣🤣🤣🤣 اصلا عالی عکس بزارم غش‌ میکنی از خنده🤣🤣 مجید یک ساعته داره میخنده بهم

نشاسته گل آب هل زعفرون من یه قطره وانیل مایع ریختم همون اول میتونید حذف کنید گلاب کره شکر خلال بادام

موادش جدودي بخوام بگم نصف لیوان دسته دار فرانسوی نشاسته با 1.5 لیوان آب قاطی بکنید بذارید کنار از اونور 2 لیوان آب با 1 لیوان شکر البته بسته به سلیقتون مقدار شکر رو بریزید آب و شکر رو بذارید رو حرارت تا شکر حل بشه نشاسته تون که با آب خیسوندین ابشو عوض کنید و باز آب بهش اضافه کنید و بریزید تو شکر و آب رو حرارت

چیکار کردی😂

توضیح دادم بالاتر 🤣🤣 در حد یه آشپز بین الملی ظاهر شدم 🤣🤣

موادش جدودي بخوام بگم نصف لیوان دسته دار فرانسوی نشاسته با 1.5 لیوان آب قاطی بکنید بذارید کنار از او ...

بعدش اخرای پخت بهش زعفرون و گلاب و هل اضافه کن بذار یکم دیگه تو حرارت بمونه اخرای پخت 1 قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و یکم رو حرارت هم بزنید و آماده اس نوش جونتون