2777
2789

فهمید که آیا اصلا میشه؟ 

۶ ساله منتظرم،منتظر اینکه صدای خنده یا گریه ی بچه ایی رو بشنوم که مال خودمه 

لبخند به صورت بچه ایی بزنم که از وجود خودم ریشه گرفته

۶ ساله هر ماه میگم ماه بعد حتما میشه 

۶ ساله به رحمت خدا شک نکردم و ناامید نشدم،حتی وقتی بچه سوممو رفتم سونو و گفت قلبش از کار ایستاده و مرده،اوندم خونه و گفتم خدایا شکرت من به رحمتت امید دارم😔 

صبوری میکنم تا یه روزی بهم یه کادوی خوشگل از جنس کودکی ناز و سالم بهم بدی 

من دلم شده دل یه گنجشک،لک زده برای اینکه بدن خیس کودک لختمو بغل کنم و بگم قربون پوست لیز و باطراوتت برم 

دلم میخواد به جای شستن حموم دسشویی ک.و.ن بچمو بشورم و این برام عین لذته 

دلم میخواد به جای ترتمیز کردن خونه ، لباسای بامزه ی بچمو تا کنم و تو کشو بچینم

دلم میخواد به حای گشتن تو سایتهای اینترنتی که این ماه چی بخرم برای خودم،برم تو مغازه های کودکانه برای بچم لباس و کفش گوگولی بخرم

دلم میخواد صورت ناز بچمو نوازش کنم😔 

کاش بچه ی اولمو بعد اینکه سقط شد نمیدیدم،چون نیمی از وجودمو با خودش برد و نیم دیگرمو در حسرت و انتظار باقی گذاشت و من هر روز که به یادش میارم بابتش هزاران بار میمیرم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خدا به حق امام حسین بزودی زود یه نی نی خوشگل و سالم بهت میده عزیزدلم 💞 بران ایت الکرسی میخونم 

انشالله زودتر ازونی که فکرشو بکنی نی نی تو بغل میگیری . 

برا منم دعا کن بخت خوبی تو سال ۴۰۴ نصیبم بشه ممنونم ازت

درکت میکنم عزیزم منم یکسال انتظار و همش بی بی چک منفی رو تجربه کردم  انشاالله بسلامتی دامنت سبز بشه 

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃.