2777
2789
عنوان

میشه لطفا شماهم قاضی باشید

72 بازدید | 10 پست

سلام من تو یه رابطه ایم و الان واقعا نمیدونم من مشکل دارم یا اون که بفهمم کدوممون باید درست بشیم

اون سر کاره ۹ صبح تا ۱۰ شب که تا میاد خونه میشه ۱۲

میگه خستم کلا چند دقیقه صحبت میکنیم پشت گوشی خوابش میبره

صبح پامیشه کلا یه صبح بخیر میفرسته تا شب

دیشب ساعت ۲ زنگ زد گریه کرد تا ۵ و ۶

یه عالمه حرف بهم زد منم انقدر دلم شکست کلی گریه کردم ولی آخرش گفت دلتنگت بودم حرفامو جدی نگیر

من میدونم داره سخت کار میکنه واسه اینکه بتونه خونه ای که من دوست دارم بگیره

ولی من دلم خیلی ازش گرفته، همش گریه میکنم ، اعصاب برام نمونده، شک میکنم بهش ،راضی نیستم از این رابطه نمیتونم هم تمومش کنم هم دوسش دارم هم ازش دلگیر

چیکار کنم

الان پیاماشو بزارم انقدر بد حرف زده:((

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم کارش چیه

الا دم عیده تمام صنوف وحشتناک شلوغه.

وقتایی ک شک میکنی ی ویدئو کال بگیر باهاش

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

من بودم کات میکردم از کجا میدونی برای خونه تو کار میکنه

از این بابت ازش مطمئنم میدونم قصدش ازدواجه و فقط خونه بحثه که بعدش بیاد خاستگاری ولی الان اگه خونه هم داشت من قبول نمیکردم

بحثم اینکه نمیتونم ولش کنم

کاش هیچوقت باهاش آشنا نمیشدم

حالا که آشنا شدی اگه قبلا هم اینطوری بود یا خودش برات وقت نمیزاره و نمیخواد وقت بزاره یا واقعا خسته میشه 

اگه هم نزدیک عید این شکلی شده میتونی درکش کنی چون همه جا شلوغه 

عزیزم حتما خودتون شاغل نیستید که اینطور میگید بخدا من وقتی میرم خونه حالا مثل اون بنده خدا این همه ساعت سرکار نیستم کلا هشت ساعت سرکارم تا برسم خونه میشه هشت ونیم ساعت .دیشب دخترم گفت شام بریز بخورم گریه ام گرفت که خسته ام میخوام بخوابم ولم کن .اون بنده خدا تقصیری نداره الکی داری سخت میگیری