2777
2789

من بارها بی احترامی دیدم ولی سکوت کردم 

یه جا دیدم دیگه خیلی داره از سکوتم سواستفاده میشه و بقیه فقط بدتر میکنن منم دیگه سکوت نکردم جوابشونو دادم.

بماند که خانواده شوهر من از اونان که بزنن تو سرت هم تو نباید چیزی بگی چرا ؟ چون به قول خودشون بزرگترن احترام واجبه .ولی من موافق نیستم ینی چی هر حرفی خودشون بزنن بی احترامی نیست؟ ولی اگه من چیزی بگم بی احترامیه!

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

اوایل سکوت میکردم بی احترامی ها بیشتر شد 

الان با شوخی و خنده رفتار های زشت رو به رو میارم 

تقریبا دست از سرم برداشتن

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
اوایل سکوت میکردم بی احترامی ها بیشتر شد الان با شوخی و خنده رفتار های زشت رو به رو میارم تقریبا دست ...

رفتارای خودشونو به روشون میاری؟ 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی بی احترامی کردن ۵ سال قط ارتباط بودم

آشتی کردم گفتم عب نداره..ولی باز شروع کردن کلن دیگه گفتم ب شوهرم خواستی جدا بشی راحت بازه 

اگرم دوست داری زندگی کنی پس ازم نخاه بیام خونه بابات و تمام

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اوایل سکوت میکردم بی احترامی ها بیشتر شد الان با شوخی و خنده رفتار های زشت رو به رو میارم تقریبا دست ...

ببین اینا بی احترامی میکنن خب بعد من ناراحت میشم سکوت میکنم 

من اصلا ادمی نیستم سکوت کنم فقط به خاطر اینکه حرمت نشکنم سکوت میکنم 

بعد مادرشوهر  رفته به مامانم پیام داده که دخترت ازمن ناراحت شه سکوت میکنه این بی احترامیه. 

دیگه دیشب بهش گفتم اگه من سکوت میکنم دلیلش اینه ناراحتم نمیخواد حرمت بشکنم.  

مثلا به مامانم گفته شما فقط بچه پس انداختین که مامانم بهش گفت درست حرف بزن این طرز صحبت صحیح نیست منم عصبی شدم بماند که چقدر خودخوری کردم تا دیگه بهش گفتم هرچقدر هم ناراحتی باشه بین خانواده ها شما حق توهین به منو خانوادم ندارین.

بعد الان ازمن ناراحته که چرا من جوابشو دادم عملا بهم گفتش ماهر چی بگیم تو نباید چیزی بگی .

اخه مگه میشه من سکوت کنم تو هرچی میخوای بگی 

رفتارای خودشونو به روشون میاری؟

دقیقا به روشون میارم تا دفعه بعد تکرار نکنن.من با سکوتم تمام سال های قشنگ اول ازدواجم رو زهر کردم 

منم حرمت خودم و شوهرم نگه میدارم کاری نمیکنم که بتونن بهم توهین و بی احترامی کنن.رابطه رو هم کم کردم .

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
دقیقا به روشون میارم تا دفعه بعد تکرار نکنن.من با سکوتم تمام سال های قشنگ اول ازدواجم رو زهر کردم من ...

چجوری به روشون میاری میشه مثال بزنی ؟

منم همینکاروکنم باهاشون شرمنده شن