sh75 مدیر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 362 عنوان چجوری چاق شیم ؟! | مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 119 پست بچه ها من چیکار کنم که یکم چاق شم؟😞خودم قبلا با لاغریم مشکل نداشتم انقدر مامانم رفت و اومد گفت یه چیزی بخور یکم چاق تر شیااا که منم رو این موضوع حساس شدم قدم ۱۵۵ وزنم ۴۶ 1396/10/23 | 22:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhrss🐲 عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3065 من یه دارویی از عطاری گرفتم مق معجون بود. عسل و زنجبیلو اینا قبل از نهار و شام. بدک نبود.ولی یه دوره پودر خوردم باشگاه هم رفتم.ده کیلو اضاف کردم شده بودم خررررسولی بعدش ذره ذره 7 کیلو کم کردم 3 کیلو ثابت موند. میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
مهدییسم عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 4859 یه بار رفتم چند تا قرص تقویتی داد بهم ولی هیچ تغییری نکردم☹ والا ب من قرص نداد...اول گفت ازمایش بده که ببینم کم خونی و تیروئید و اینا نداشته باشی...دادم خداروشکرنداشتم...بعد با تغذیه چاق شدم...البته من دراثرشیردهی لاغرشدما....شاید تو استعدادشو نداری...نمیدونم😐 شرمندم جوانی...چقد تلخ تو را میگذرانم😞
22hony عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 8752 تو گروه با حضور من مشکلی ندارن لینک بزار خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن.
badshanc عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 623 عزیزم الان چند سال میگذره فکر نکنم اسم دارو یا اون دکتر یادش باشه .چون با همون شربت برای همیشه خوب ش ... لطف میکنی اگه بازم بپرسی
sh75 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 362 آی گفتی منم به سختی وزن اضافه میکنم اخرشم چند هفته کم اشتها شم دو برابرشو کم میکنم دقیقا ،من که موقع پریودم هم وزن کم میکنم بعدش یه هفته باید خودم رو خفه کنم تا دوباره به وزن قبلم برسم😭
22hony عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 8752 بچه دارشوعزیزم من بعددنیااومدن پسرم شدم ۶۲کیلو بچم دوسالو چهارماهشه. قبل بار داری 48 بودم الان 46 توبارداری شدم 65 خیلی خشگل شده بودم خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن.
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 لطف میکنی اگه بازم بپرسی شمارشو ندارم گلم شرمنده من خارج کشورم حالا خیلی وقته اصلا ازش خبری ندارم .ولی میتونی رفتی دکتر بگی واست ازمایش و ....بنویسه خدانکرده مشکلی داشته باشی معلوم میشه . امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
peranses6070 عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 5312 دقیقا ،من که موقع پریودم هم وزن کم میکنم بعدش یه هفته باید خودم رو خفه کنم تا دوباره به وزن قبلم برس ... حالا نمیشه از جزییات نگی!! ببخشید آقا هست تو بحثت!!!!!!!! الهی گاهی نگاهی😊☺
autumngirl عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 3603 بچم دوسالو چهارماهشه. قبل بار داری 48 بودم الان 46 توبارداری شدم 65 خیلی خشگل شده بودم جاداره بگم خوش بحالتمنم قبلن بی تاب چاق شدن بودم ولی الان پهلودارم درمیارم انقدنگران شدم میگم کاش همونجوری لاغرشم چخبرتونه؟؟ چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
22hony عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 8752 اینجا نميشه چون هر کسی وارد گروه میشه زرنگی. میخای درخاست دوستی بدیم؟؟؟؟؟؟؟پس ازکجاپیداکنیم گروهو خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن.
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 دقیقا ،من که موقع پریودم هم وزن کم میکنم بعدش یه هفته باید خودم رو خفه کنم تا دوباره به وزن قبلم برس ... عزیزم یه دکتر خوب برو واست آزمایش بنویسه امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
sh75 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 362 شوهر منم میگه چاق شو..تو یه سال 8کیلو اضافه کردم هنو میگه لاغری چجوری توو یه سال ۸ کیلو اضافه کردید؟😱
22hony عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 8752 جاداره بگم خوش بحالت منم قبلن بی تاب چاق شدن بودم ولی الان پهلودارم درمیارم انقدنگران شدم میگم کاش ... آخه من دیگه زیادی لاغرم خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن.
autumngirl عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 3603 آخه من دیگه زیادی لاغرم دقیقن عین اون موقع های منولی قدرشوبدون نعمتیه چخبرتونه؟؟ چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)