2777
2789
عنوان

چجوری چاق شیم ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 119 پست
منم با وزنم مشکلی ندارم اتفاقا خیلیم دوست دارم دقیقا مث پرنسسا هستم ولی مادرشوهرم هررررررر موقع که م ...

همون چند کیلو هم خوبه ،وای اینجوری خیلی بده وقتی یه نفر هی به وزن آدم گیر میده آدم انقدر فکرش مشغول میشه که بدتر وزن کم میکنه از غصه

همون چند کیلو هم خوبه ،وای اینجوری خیلی بده وقتی یه نفر هی به وزن آدم گیر میده آدم انقدر فکرش مشغول ...

اونم جلو نامزدم      هی میگه هی میگه خب از چشم نامزدم میوفتم خدا نکنه اخه اح گفتنی ازش نفرتم میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی داده بود؟؟من میترسم قرص اینا بخورم فردا بچم نشه یا یه مشکی پیش بیاد ولی طبیعی میرم باشگاه اینا فر ...

ببین من اشتها داشتم.گرسنم میشد ولی زود سیرمیشدم.بعدم چاق نمیشدم...البته گفتم براثر شیردهی لاغر شدم...خیلی هم نرفتم...کلا دوسه جلسه..چون قرص داد من نخوردم.بعدم یه برگه داد گفت طبق اینا عمل کن...

وعده غذاییتو بکن ۵تا...بعد میگفت کم کم میزان غذاتو زیاد کن....خرما بخور...ب جای اب نوشابه یا نوشیدنی های شیرین.

گردو پسته و.....

بستنی.کلا میگفت بخور...

منم کم کم چون خیلی ب شدت شوهرم دوست داشت چاق شم.منم میخوردم.حتی ب زور.ولی میگفت تلقین کن که چاق میشی.

شرمندم جوانی...چقد تلخ تو را میگذرانم😞
همون چند کیلو هم خوبه ،وای اینجوری خیلی بده وقتی یه نفر هی به وزن آدم گیر میده آدم انقدر فکرش مشغول ...

اره منم همه بهم مبگفتتن چقد لاغری😒شوهرمم خیلی میگفت...

ببین من اشتها داشتم.گرسنم میشد ولی زود سیرمیشدم.بعدم چاق نمیشدم...البته گفتم براثر شیردهی لاغر شدم.. ...

من هنوز نامزدم خونه مامانم انقد راحت نیستم که بخوام وعده های متنوع و اضافه برا خودم درست کنم پس فعلا نمیتونم از طریق وعده ها اضافه کنم پس میرم باشگاه اینا انشالله خونه خودم رفتنی این کارا رو که گفتی میکنم

چند جا هم خوندم سیب رو ابپز کنین بخورین سیب درختی هااااا لپ هاتون بزرگ میشه پف میشه من یه مدت کردم همه میگفتن چیکار کردی لپ هات اونطوری شدن منم کیییف میکردم خخخخ متاسفانه پر جمعتیم الان چند کیلو سیب گرفتنی مجال نمیدن منم نمیتونم بکوب بخورم دلخوریام هم زیااااد لاغر شده باز

آزمایش خون دادم دکتر گفت هیچیت نیست من اگه بخورم چاق میشم ولی اصلا اشتهام کمه یا اینکه تا یه قاشق می ...

خب قرص و امپول اشتها اور هست برو بگیر .

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
چقدربده.مگه نه؟ من اینجام مخفیانه میام

منم مخفیانه مبام..اگه بفهمه کلی دعوا و جنگ داریم.درنهایتم گوشیمو میگیره دیگه...

اره خیلی بده.

مخصوصا اینکه خودش همرو داره و گوشیشم قفله.‌.

حس میکنم از دنیا عقبم😞

منم مخفیانه مبام..اگه بفهمه کلی دعوا و جنگ داریم.درنهایتم گوشیمو میگیره دیگه... اره خیلی بده. مخصو ...

جدی؟خب پس چرا گله نکردی؟

شوهرمن خودش هیچی نداره گوشیشم سادس. 

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن.