2777
2789
فک کنم بیشتر میشه نمیدونم....

پس چرا قبلش بیشتر نیس

مگه اون زن ارزشی نداره ک اون بچه باعث میشه توجه مرد بیشتر بشه

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذاب وجدانی که داری بدتره که خوب الان برا پسر اولت جبران کن

اون زمان شرایطم خیلی بود بعد از به دنیا اومدنش پرستیدمش همین بافتنی و خیلی کارا براش کردم ولی ته دلم خیلی غصه دارم مثلا از بس حرص خورده بودم شیر نداشتم به شوهرم گفتم چون به پسرم شیر ندادم به بچه های تو هم شیر نمیدم ....کلا دارم داغون میشم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
عزیرم انشااله شوهرتم بسلامت بیاد زنی نی تپل بدنیا بیاری 

از عذاب وجدان و دلسوزی برای پسرم نود درصد مواقع دیگه نینی نمیخوام نمیتونم منطقی باشم ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
پس چرا قبلش بیشتر نیس مگه اون زن ارزشی نداره ک اون بچه باعث میشه توجه مرد بیشتر بشه

هیچ وقت برای محبت همسر  بچه دار شدن و پایداری زندگی و اینجور چیزا به فکر بچه دار شدن نباشید برعکس باید برای بچه دار شدن شرایط مطلوبی از نظر مالی و روابط تون داشته باشید

اون زمان شرایطم خیلی بود بعد از به دنیا اومدنش پرستیدمش همین بافتنی و خیلی کارا براش کردم ولی ته دلم ...

الان عزیزم مشکل اصلیتون میتونم بپرسم چیه؟ معلومه روح حساسی داری و کسانی تورو آزردند

الان عزیزم مشکل اصلیتون میتونم بپرسم چیه؟ معلومه روح حساسی داری و کسانی تورو آزردند

مشکل اصلی حال حاضرم نبودن شوهرمه بعد از یک ماه رفته شهر محل کارش بدعادت شده بودم سختمه تا باز کنار بیام بهانه میگیرم گفتم بافتنی ببافم اروم بشم یاد گذشته افتادم بدتر شد ...

هیچ وقت برای محبت همسر  بچه دار شدن و پایداری زندگی و اینجور چیزا به فکر بچه دار شدن نباش ...

اره قبول دارم این حرفتون رو

زنای اطرافم رو ک میبینم شرایطشون اینجوره خیلی حالم بد میشه

باخودم میگم چقدر ما زنا گناه داریم و مظلومیم

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
چرا عزیزم  برای چی عذاب وجدان

پسرمو زمانی که فهمیدم حامله ام باباش فوت شده بود توی اون اوضاع منم حالم‌خیلی بد بود و استراحت مطلق بودم اصلا برای دنیا اومدنش ذوق نداشتم حتی سیسمونی رو نرفتم الان که باز ازدواج کردم و میبینم منتظر نینی نیومده هستم و ذوق میکنم عذاب وجدان میگیررررم