2777
2789
آخی عزیزم خب سعی کن خودتو با کارهای سرگرم کنی تا کمتر اذیت بشی 

انفولانزا و پری خانوم هم رو اعصابن منتظرم شوهرم پیام بده که رسیده خونه منم بخوابم ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها امروز بخاطررفتار مادرشوهرم ناراحت بودم اومده بود خونمون محترمانه بهش گفتم ناراحت شدم قهقهه زد خندید دلم خیلی شکست انگاری خیلی خوشحال شد من شوهرم نیس یک ماه ماموریت یک هفته میاد تازه جمعه رفته حالم گرفته

وای نگو سگ تو روح پری که من این سری مث دیونه ها شده بودم

من فکر میکنم لوس شدم قبلا اینقدر مشکل داشتم که اصلا وقت فکر کردن نداشتم الان اینجوری بهم میریزم بچمم خوابوندم پیش خودم کلی نق زد میخواست تو اتاق خودش بخوابه شوهرمم دیوونه کردم که چرا دوره به مامانمم کلی غر زدم و گریه کردم تا اخرشم مامانم اشکش دراومد الان غصه اونم دارم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من فکر میکنم لوس شدم قبلا اینقدر مشکل داشتم که اصلا وقت فکر کردن نداشتم الان اینجوری بهم میریزم بچمم ...

عزیزم بهانه ها دم از دلتنگی میدن متاسفانه این دوره زمونه مردای بیچاره واس نون باید همش بدوند و دور باشن و اساس خانواده ها بهم ریخته

عزیزم بهانه ها دم از دلتنگی میدن متاسفانه این دوره زمونه مردای بیچاره واس نون باید همش بدوند و دور ب ...

دقیقا لعنت به مادیات