خانما من فردا انشاءالله میخوام بیام تهران یه مدت قراره بمونم خیلی به کتاب علاقه دارم ولی میخوام کلی کتاب بگیرم فکر کردم اگه کتاب دست دوم بگیرم پول کمتری میتونم هزینه کنم و کتابای بیشتری بگیرم ولی نمیدونم کجا میفروشن میخواستم راهنماییم کنین.من تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم که کتابایی که علاقه دارم اینجا پیدا نمیشه
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
اونوقت چقدر ارزونتر میفروشن ؟مثلا یه کتاب 30 هزار تومانی رو حدودا چند میفروشن؟
همه چي دارن اره، كنار خيابونم ي سري بساط كردن كتاب دست چندم ميفروشن
چه خوب.ممنون دوستان