2777
2789

نمیدونم ولی ی جا خوندم خطرناکه 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این قهوه خیلی خونه خراب کنه بخدا 

عادت ندارم بخورم ولی هر وقت خوردم برنامه و حالت خوابم خراب شد 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

بستگی داره از قهوه منظورت چی باشه اگه این نسکافه آماده ها هست که میریزی تو آب اینا اصلا تاثیری ندارن

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

این قهوه خیلی خونه خراب کنه بخدا عادت ندارم بخورم ولی هر وقت خوردم برنامه و حالت خوابم خراب شد

برای من قبلاً خیلی خوب بود 

الان نتیجه عکس داره

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

بستگی داره از قهوه منظورت چی باشه اگه این نسکافه آماده ها هست که میریزی تو آب اینا اصلا تاثیری ندارن

نه اسپرسو

نه اسپرسو

اگه وقتی خیلی خیلی خسته ای بخوری،اینجور میشه

قهوه رو قبل از خستگی باید خورد که نزاره خسته بشی.

بعد خستگی بخوری ،نتیجه عکس میده

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
اگه وقتی خیلی خیلی خسته ای بخوری،اینجور میشهقهوه رو قبل از خستگی باید خورد که نزاره خسته بشی.بعد خست ...

معمولاً صبحا میخورم که میرم دانشگاه پرانرژی باشم 

ولی بدتر خوابم میگیره 😂

شما دیگ باید بری تو فاز تریاک 😂مث اینکه بدنت دیگ به کافئین عادت کرده و جوابگو نیست

اره دقیقا

باید خودمو ارتقاء بدم 😂

نه اسپرسو

چند درصد؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️