پسرم ۶ سالشه دو هفته پیش تب و لرز کرد و دلپیچه گرفت دکتر که بردم با دارو چند روز تل و لرز داشت دهنش افت زد ولی دکتر آنتی بیوتیک نداد بعد خوب شد یکم دوباره تب و لرز کرد بردمش همون دکتر آموکسی کلاو نوشت براش دوباره خورد دفعه اول که اسهال هم گاهی داشت و دلپیچه خوب شد دفعه دوم تب و لرز میکرد با افت دهان آموکسی کلاو تموم شد بهش دادم امشب بازم آب و لرز کرد البته اول میگه سردمه بعد که زیر پتو میره دمای بدنش بالا میره یه دندون پایین پشت دندون شیری بیرون زده تاحالا سابقه نداشت پسرم همیشه گرمایی بود هیپ وقت سردش نمیشد چیکار کنم ببرم بیمارستان آزمایش بنویسن یا این ویروس یا ازدندونه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول برای دلپیچه نداد بعد دلپیچه خوب شد سینش خس خس داشت ت سرفه و چدن دوباره تب و لرز کرد آنتی بیوتیک داد کلا دو تا علامت مختلف داشت تو دوهفته ولی الان با مصرف آنتی بیوتیک هم تب و لرز کرد ولی سرفش خوب شده
یه دکتر خوب ببر بچهرو خیالت راحت باشه .البته همپاییز هم زمستان امسال خیلی مریضی هاش بد و طولانی بود خودم چنددتا شیشه دیفندخوردم یه سری آموکسی کلاو جواب نداد دوباره آموکسی سیلین دادن
ببرش ویزیت مجدد بشه این بچه آنتی بیوتیک گرفته و خوب نشده نیاز داره ببریش بازم ویزیت فعلا مامان آروم باش تبشو کنترل کن و ببر ویزیت انشالله ک ب زودی زود گل پسرت خوب میشه
در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
افت ویروسه و احتمالا بخاطر دندون در اوردنشه.ببر درمانگاه و بدون معاینه تو یک سایت خاله زنکی نظر نپرس ...
حتما فردا میبرمش گفتم شاید کسی تجربه از دندون در آوردن یا این ویروس داشته باشه امشب چند روز خیلی خوب شد تازه اشتهاش برگشت دوباره باز اونم خونه مامانم رفتم دفعه اولم خونه مامانم رفتم مریض شد شوهرم کلی حرف بارم کرد که برای برف بازی بردیش بیرون مریض شد ولی دکتر گفت ربطی نداره