2777
2789

شما چیکار میکنید؟من سکوت کردم و بخاطر این سکوت دارم خودخوری میکنم 

همه فامیل ها بخاطر این کارش باهاش قطع رابطه کردن حتی هواهر شوهرم 

منم باهاش قطع رابطه کردم و هیچی نگفتم هیچوقت نرفتم بگم چرا این حرفارو زدی چون ترسیدم بی احترامی بیشتری بکنه و دوس نداشتم بیشتر از این بشکنم ولی خیلی بهم ریختم روح و روانم نابود شده نمیدونم کار درست چیه و باید چه واکنشی داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا کار خوبی کردین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بخاطر رفتارش با شما ازش فاصله گرفتن؟یا عادتشه ب همه بگه؟

مادرشوهرم با من بد نبود حداقل اهل بی احترامی نبود نمیدونم چی شد که اونجوری شد 

سالی یکبار به یکی تهمت میزنه 

ولی الان سر این رفتارش با من کسی نمیاد خونه ش

کار درست رو کردی ولی برا خودت نه

خیلی داغون شدم 

بعضی وقتا اصلا فاطی میکنم میخوام برک بپرسم چی دیدی چی شنیدی که اونجوری گفتی 

اخه اصلا اینجوری نبود بی احترامی ندیدم ازش 

الان بعضی وقتا میگم شاید کسی باعث شده ولی بعدش میگم اگه اینجوریم باشه باز باید میومد به خودم بگه نه اینکه اونجوری ابروریزی کنه

خیلی داغون شدم بعضی وقتا اصلا فاطی میکنم میخوام برک بپرسم چی دیدی چی شنیدی که اونجوری گفتی اخه اصلا ...

درکت میکنم عزیزم 

منم سر یه اتفاقی اینطوری داغون شدم 

دقیقا مثل تو بود شرایط،منم بر خلاف اینکه برا من مادرشوهر اینا نبود 

بعد ها فهمیدم کسی راجب من چیزی به طرف گفته بود 

و بعدش خود طرف به غلط کردن افتاد