2777
2789
عنوان

شما بودید صبر میکردید براش

310 بازدید | 42 پست

ی ساله باهمیم قصدمون ازدواجه ولی حقوقش کمه مدرکش رو خیلی جاها گذاشته‌اما هیچ خبری نشده

پسر خوب و مهربونیه و حامی من هست شکاک نیست و واقعا منو میخواد خانواده اش از نظر مالی وضعیت پایینی دارن فقط تونستن ی آپارتمان کوچیک براش بخرن حتی پول عقد و عروسی و وسایل خونه نداره حساب من بیشتر پول داره تا حساب خودش تو این ی سال هم  نتونست پولی جمع کنه ی جورایی قسمتی از خرج خونه باهاش

چیکار کنم منم خواستگار ندارم و مشکل دارم و اون با این مشکل کنار اومده خانواده ام از نظر مالی خیلی بالاتر از اونن اما من راحت نیست و هیچ وقت رنگ آرامش رو کنار خانواده ام ندیدم و اون همه چیز من شده حتی مرهم دردام و همیشه آرومم کردن حتی اگه ۴ صبح باشه و خواب باشه بهش زنگ میزنم آرومم میکنه

چیکار کنم خودشم‌ناامید شده میگه من ب باهم‌بودنمون فک‌نمیکنم دیگه انگار خدا صدامو نمیشنوه

سلام🧚‍♀اینجا قراره تا ۴ ماه 

دور از شرایط

اگ ادم با عرضه ای باشه البته اینکارو میکنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خدا هموار کنه مسیرتون عزیزم ... باهم بودنتون قشنگه حیفه نخوای صبر کنی چی بگم شرایط با هرکی باشی سخته یکی هست این مشکلات نیست اما تو دوسش نداری یکی هست مشکلاتش جور دیگس ببین با کدومش سازگار تری حالت بهتر هست همون تصمیمو بگیر

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی معرفتیه ولش کنی🥲

وضع مالیش بد بدم نیست دیگه خونه داره بقیه چیزا رو هم با وام ازدواج اوکی می‌کنن

اگه ولش کنی نمی‌تونی یه زندگی دیگه رو کنار یه فرد دیگه داشته باشی چون همه دلهوشیت توی این آدمه

زندگی هرطور بالا پایینش کنی تهش یجاییش یکی دوتا اشتباه ازش میزنه بیرون 

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

خوبه دیگه قبول کن. چی میخوای دیگه. مشکلات مادی حل میشن ولی اینکه همسرتو دوس داشته باشی خودش یه برد هست که شامل همه نمیشه

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

بی معرفتیه ولش کنی🥲وضع مالیش بد بدم نیست دیگه خونه داره بقیه چیزا رو هم با وام ازدواج اوکی می‌کنناگ ...

نمیتونم‌ولش کنم

ی شب ی اتفاق بدی برام‌افتاد و نزدیک سکته رفتم از بد حالی اون کنارم بود و تا ی هفته آرومم میکرد حتی گریه میکرد چطور ولش‌کنم آخه

سلام🧚‍♀اینجا قراره تا ۴ ماه