2777
2789
عنوان

دروغه میگن پول خوشبختی نمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 49 پست
اول سلامتی بعد پول خدا نکنه یه مریضی ای داشته باشی هر چقدر هم پول خرج کنی ولی فایده ای نداشته باشه � ...

بازم فرقه بین مریض پولدار با مریض بی پول هست

چرا هرجا صحبت از پولداری و کیف پولداری میشه سریع دم از مریضی میزنیم والا به پیروپیغمبر پولدارا کمترم مریض میشن

به نظرم آدم پول داشته باشع میتونه احتراموعزت هم برای خودش بخره وخیی ازبیماری هاروهم درمان کنه

مثلاازعمل دیسک تامفصل زانو وگردن وسرطان و......

کافیه بی پول باشی تاخودجهنم رودراین دنیااحساس کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پول خوشبختی نمیاره رو پولدارا ساختن که همه جوره تو رفاه و ته همه خوشیا رو دیدن.اونایی هم تو فقر و مصیبت وفلاکت ابدی هستن باور کردن که ببین اینا پولم دارن دلشون خوش نیست ما زندگیمون خیلی عالیه!!

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

من سلامتیو با هیچ پولی عوض نمیکنم 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بازم فرقه بین مریض پولدار با مریض بی پول هستچرا هرجا صحبت از پولداری و کیف پولداری میشه سریع دم از م ...

من بابام کرونا گرفته بود توی یه اتاق ۱۰ نفر بودن تازه اوایل کرونا روبه رومون اتاقای خصوصی بود ویلچیر برقی داشتن تخت خاب لوکس هم برا بیمار هم همراهش قشنگ عین هتل بود هر نیم ساعت پرستارا نوبتی میرفتن سر میزدن بعد ما اینجا کسی زنگ هم میزد کسی نمیومد یه جوری رفتار میکردن با ادم انگار ارث باباشون خوردی

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

پول خوبه ولی به اندازه هرکسی لیاقت داشتن پول نداره زندگی فقط پول نیست عزیزم اگه توزندگیت عشق ومحبت وسلامتی نداشته باشی اون پول هیچ ارزشی نداره

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

یه پیرمرد داریم خودشو فحش میده میگه کاش ثروت نداشتم پسرا میگن کم گذاشتی برامون دامادش دخترشو دعواکرده که بابات بتو کم داده وبه پسرا زیاد

هیچکس به این پدر محل نمیزاره

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

بازم فرقه بین مریض پولدار با مریض بی پول هستچرا هرجا صحبت از پولداری و کیف پولداری میشه سریع دم از م ...

کی گفته عزیزم؟؟

فقط وقتی پول داشتی باشی غصه پول نمی‌خوری برای خرج مریضی کاملا درسته 👌

ولی هیچ ربطی نداره مریضی به پولداری و فقیری

ان شاءالله که همیشه سالم باشید

ولی نمیدونین و خبر ندارید که وقتی خدای نکرده مریض باشی پول هم داشته باشی بازم غصه و ناراحتی داری

هر هفته چندین بار از صبح تا شب تو بیمارستان باشی

همش استرس اینو داشته باشی آیا عمرت به سال بعد میرسه یا نه حتی حتی حتی چند میلیارد هم تو حسابت باشه بخدا  اندازه ی چرک کف دست برات بی ارزش میشه

تو این موقعیت نیستید تا درک کنین من چی میگم

ان شاءالله که هیچوقت هم نباشید

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم