دوستان میشه کمک کنید. میخوام اول موهام رو دکلره کنم ،بعدش رنگ روشن دلخواه بذارم . و بعد از اون با کلاه سوراخ دار ، یه قسمتهایی از موهام رو مشکی دربیارم .میشه به نظرتون ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب موهام رو قبلا مشکی کرده بودم . الان کمرنگ شده خیلی .میخام یه رنگ مشکی تیره داشته باشم. اگه اول مشکی تیره کنم و بعدش دکلره انجام بدم. موهام به پایه نمیرسه که ....
خوب موهام رو قبلا مشکی کرده بودم . الان کمرنگ شده خیلی .میخام یه رنگ مشکی تیره داشته باشم. اگه اول م ...
اگه قبلا مشکی گذاشته باشی رو موهات الان دیگه پایه ۷ هم نمیده ینی دکلره کنی از قسمت ریشه تا اونجایی که مشکی گذاشتی روشن میشه اما قسمت مشکیا نارنجی میمونه
زیتونی شماره هفت با دودی شماره هفت و طبیعی اونم شماره هفت در نهایت میشه یه قهوه ای خوشرنگ البته باید سعی کنی موهات یک دست روشن بشه.تاحالا خودت دکلره انجام دادی؟ اگه رنگ خیلی روشن بخوای که خودت نمیتونی دربیاری باید بری آرایشگاه