2777
2789
عنوان

رنگ مشکی روی دکلره

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 20 پست
زیتونی شماره هفت با دودی شماره هفت و طبیعی اونم شماره هفت در نهایت میشه یه قهوه ای خوشرنگ البته بای ...

ببین عزیزم میخوام رنگ موهام مشکی باشه ، بعدش هابلایت رنگ روشن ، ( منظورم خیلی روشن نیستا ...رنگی که چند درجه از مشکی روشن تر باشه و مشخص باشه لابه لای موهای مشکی )اونطوری باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم میخوام رنگ موهام مشکی باشه ، بعدش هابلایت رنگ روشن ، ( منظورم خیلی روشن نیستا ...رنگی که ...

خب همین ترکیبی که گفتم بزن اما به این ترتیب که اول موهاتو با طبیعی شماره ۳ دودی شماره چهار با اکسیدان ۶درصد یکدست رنگ کن بعد که رنگ گرفت بشور خشک کن  لایه های که میخوای روشن بشن جدا کن دکلره بزن به پایه که رسید بشور و اون ترکیب رو بزار رو موهات.البته باید از کلاه مش استفاده کنی برای دکلره کردن همون جوری بشور و رنگ دوم رو بزتر

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم