pothos مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 755 عنوان برای آزمایش باید ناشتا باشم آب اشکال نداره بخورم⁉️ 42 بازدید | 5 پست هم آزمایش دارم هم سونوگرافی اگه آب بخورم برای سونوگرافی آزمایش هم میتونم بدم؟یا باید آزمایشم بمونه یه روز دیگه؟ ... 1403/12/18 | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
armita78 عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 2797 اره آب مشکلی نداره هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8213 بعضی آزمایشا هیچی نباید بخوری حتی آب اول ناشتا برو آزمایشگاه ، ازمایش رو که دادی آب بخور برو سمت سونوگرافی، و تا نوبت سونوت برسه مثانت پر شده نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
pothos مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 755 بعضی آزمایشا هیچی نباید بخوری حتی آب اول ناشتا برو آزمایشگاه ، ازمایش رو که دادی آب بخور برو سمت سون ... آزمایشم پرولاکتین و هورمون و ایناستمیتونم آب بخورم؟نمیدونم ساعتش اگه جور بشه میکنم این کارو ...
منیرخانیوم عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 1772 آزمایشم پرولاکتین و هورمون و ایناستمیتونم آب بخورم؟نمیدونم ساعتش اگه جور بشه میکنم این کارو یه چیزی خواب و استرس و .... روی پرولاکتین اثر دارهدیر وقت نخواب، سوتین هم نبند امشب من قبل آزمایش نمیدونستم این چیزا رو بعدش فهمیدم