2777
2789
عنوان

دیدن اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 54 پست
اونجوری که بتونن کاری کنن نه چون بابام خیلی مذهبیه و همش قرآن میخونه و ماعم همیشه آیت الکرسی و اینار ...

این جنا کافرن حالا من شنیدم جایی ک جن باشه اینقدر اذیتت میکنن ک طرف مجبور بشه بره از اون خونه، حالا خوبه خانواده شما مذهبیه دعا قران زیاد میخونین

ولی اگ دیدین زیاد اذیتت میکنن حتما ی فکری بکنید جدیش بگیرین  چون باعث درد مریضی هم میش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جنا کافرن حالا من شنیدم جایی ک جن باشه اینقدر اذیتت میکنن ک طرف مجبور بشه بره از اون خونه، حالا ...

دقیقا

بابام چون خیلی مذهبیه همیشه شبیه بابام میشد و بچه هارو میترسوند شاید میخاست کاری کنه بچه ها از بابام بدشون میاد، منم خیلی اهل نماز و روزه نبودم ولی این ماه رمضون تصمیم گرفتم نمازمو سر وقت بخونم و روزه هم میگیرم حالا از منم بدش اومده شبیه من میکنه خودشو😐😂

پسر هستم🐈
دقیقابابام چون خیلی مذهبیه همیشه شبیه بابام میشد و بچه هارو میترسوند شاید میخاست کاری کنه بچه ها از ...

احتمال داره عاشقت بشناااا😂عاشق شن بدبختی 

پسردایی بیجارم ی پری عاشقش شده بود شب روز نداشت

احتمال داره عاشقت بشناااا😂عاشق شن بدبختی پسردایی بیجارم ی پری عاشقش شده بود شب روز نداشت

اتفاقا من یبار چند سال پیش که خواب بودم حس کردم یکی رومه😑😂 خیلی سنگین بود وقتی چشامو باز کردم قشنگ متوجه شدم داره بلند میشه ولی خونوادم گفتن چیزی نیس بختکه، تا چند روز از شدت سنگینیش بدنم درد میکردم کمرم راست نمیشد🤣🤣🤣

پسر هستم🐈
چندوقته اونجایین؟

تقریبا دو سال میشه،توی خونه قبلی پنج سال بودیم که هیچکس هیچی ندید و نترسید، ولی توی خونه قبلترش هم ازین چیزا بود، مامانم میگه این یه جنه که دنبال خونواده ماس و هرجا بریم میاد ولی توی خونه قبلیمون نمیتونس بیاد

پسر هستم🐈
دقیقابابام چون خیلی مذهبیه همیشه شبیه بابام میشد و بچه هارو میترسوند شاید میخاست کاری کنه بچه ها از ...

اصا من امشب خوابم نمیبره اتاقم 😰😂من همش خواب ترسناک میبینم توهم میزنم خداااا

اتفاقا من یبار چند سال پیش که خواب بودم حس کردم یکی رومه😑😂 خیلی سنگین بود وقتی چشامو باز کردم قشنگ ...

😂😂😑نمیترسین واقعن 

اره بختک بوده ولی خب بختک یک نوع جنه دیگ

چرا نمیتونس؟

نمیدونم ولی اونجا هیشکی نترسید و چیزی ندید ماعم پیگیری نکردیم که بریم پیش آخوند و فالگیر و اینا، زیاد به این چیزا اعتقاد نداریم بابام میگه فقط قران میتونه کمک کنه، احتمالا توی خونه قبلیمون جنای مسلمون زندگی میکردن و نمیذاشتن این بیاد

پسر هستم🐈
اصا من امشب خوابم نمیبره اتاقم 😰😂من همش خواب ترسناک میبینم توهم میزنم خداااا

نه نترس، من خودم ترسوی عالمم ولی جدی آیت الکرسی جوابه من هروقت میخونم حتی خوابم نمیبینم توعم بخون با خیال راحت بخواب اونا باید از ما بترسن نه ما😑😂

پسر هستم🐈