2777
2789
عنوان

دیدن اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جن بوده 👻👻👻

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

چیشده

داداشم هشت سالشه یه سال پیش تابستون که بابام پشت بوم میخوابید رفت بالا که پیش بابام بخوابه،ساعت ۱۱ شب یهو با جیغ و داد دوید اومد پایین گف بابا قیافش ترسناک شده و منو ترسونده، ما که رفتیم بالا بابام نبود,رفتیم تو حیاط دیدم بابام دسشوییه😑

پسر هستم🐈
اذیتتون میکنن؟ منم همچنین موردای تو اشنا زیاد شنیدم طرف جن رو شبیه شوهر میدید فکر کنم میگن طرف موکل ...

اونجوری که بتونن کاری کنن نه چون بابام خیلی مذهبیه و همش قرآن میخونه و ماعم همیشه آیت الکرسی و اینارو میخونیم، ولی خب میترسونن بعضی از اعضای خونواده رو نه همه رو، بیشترم شبیه بابام ظاهر میشن حالا نمیدونم چرا این سری شبیه من کرده خودشو، معمولا هم توی پذیرایی هستن ینی هرکی اونجا بخوابه یا میترسه یا خوابای ترسناک میبینه

پسر هستم🐈