2777
2789

حالا حس کردی چیزی رو با تمام وجودت خواستی، اما فقط به این دلیل که زن بودی، ازش محروم شدی؟ نه به خاطر توانایی‌هات، نه به خاطر لیاقتت، فقط به خاطر اینکه زن بودی.

انگار یه دیوار نامرئی جلوت بوده، یه مرز نانوشته که همه می‌دونستن وجود داره، ولی هیچ‌کس درباره‌ش حرفی نمی‌زد.

چند بار خواستی بلندتر رویا ببافی، اما صدایی تو گوشت زمزمه کرده: ‘این برای تو نیست… تو نباید بخوای… تو نباید بری…’؟

چند بار چشم‌هاتو بستی و چیزی رو توی دلت دفن کردی، فقط به این دلیل که زن بودن، برای بعضیا یعنی محدودیت؟

بیاید از لحظه‌هایی بگیم که به خاطر زن بودن، از چیزی که حقمون بود، جا موندیم:) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گذشته دلم میخواست بزنم بیرون شب برم بچرخم تا دم صبح ولی ممکن نبود 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

همه ما این چیزا رو تجربه کردیم

آره ولی وقتی بدستش میاری دیگه انگاربرات جذاب نیست چون دیر شده اون روزها اون لحظه نیاز داشتی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بعضی چیزها چون زن هستیم نمیشه. انجام هم بدیم تقاصشو خودمون میدیم. ولی خیلی چیزها هست دوست داشتم. امیدوارم همه به آرزوهامون برسیم

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

توی هیچ کاری محدودیت نداشتم هیچ کاری خانواده هم حمایتم کردن هیچوقت از این که زن بودم ناراحت نشدم و از جمله زن ها محدود هستن و هرکاری که دلشون بخواد نمیتونن بکنن متنفرم ما زن ها اگه اراده داشته باشیم از پس هرکاری برمیایم🤌🏻🤌🏻🤌🏻

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸