2777
2789
عنوان

اضطراب و دارو

194 بازدید | 22 پست

من استرس زیادی داشتم یه مدتی. رفتم پیش متخصص بهم دارو داد یک ماه خوب شدم. دوباره برگشت استرسم منم رفتم همون قرص دوباره گرفتم و دارم میخورم دو هفتست ولی حالم خیلی بده. بشدت دپرسم و حوصله هیچ کاریو ندارم. افسردگی گرفتم انگار. کسی میتونه کمکم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص بعد یک ماه اثر میکنه 

در کنارش سعی کن خودتم حال خودتو خوب کنی

تلقین نکن نگو افسردگی دارم چیزیت نیست استرسته که خستت کرده  افسردگی نداری

به تفریحات مورد علاقه ات برس 

نماز بخون 

تفریح برو

سرتو گرم کن فیلم ببین 

اسون بگیر 

قرص همه کار برات نمیکنه خودت ۹۰ درصد میتونی ب خودت کمک کنی قرص فقط دا درصده قضیه اس

علت اضطرابت ببین چیه اونو رفع کن

منم مثل تو بودم دارم کم کم قرصمو قطع میکنم حالم بهتر شده

خودم خیلی کمک کردم ب خودم اینکارا که گفتمو انجام دادم

علت اضطرابه من اقدام برا بچه دار شدن بود اونو ول کردم گفتم اصلا هر وقت خدا بده دکتر رفتنو ول کردم حالم بهترو بهتر شد...

توام ببین برا چی حالت اینطور شده اونو رفع کن

امید وارم بهتر بشی❤️💋

قرص بعد یک ماه اثر میکنه در کنارش سعی کن خودتم حال خودتو خوب کنیتلقین نکن نگو افسردگی دارم چیزیت نیس ...

خیلی ممنون. انشالا زودتر دامنت سبز بشه و به مرادت برسی

اضطراب من دلیل خاصی نداره. مثلا الان استرس اینو دارم یوقت صبح خواب بمونم، یوقت سر کارم اشتباه کنم، یوقت صبح بارون بیاد

ولی الان مشکلم اصلا استرس نیست. چیزیکه اذیتم میکنه افسردگی و بی حوصلگیه