2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت عقده ای پول ندیده☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 85 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم شخصا معتقدم زندگی مشترک باید همه چیزو مشترک باشه و این حرفا

ولی شوهر شما خیلی پروروئه 

اوکی شما پولتونو بدین اون تو کارای خونه و بچه کمکتون میکنه؟

اگر می‌کنه که خب باز میشه کنار اومد ولی اگر نمیکنه به هیچ وجه از موضع خودتون پایین نیاین شده یک سال ولی همینطور سرسنگین باشین بذارین بفهمه پول شماست و مال خودتونه اون احتمالا احساس ضعیفی می‌کنه وقتی شما پول دارین و بهش فشار میاد 

ن بابا انقد پیله شدم بهشون که مامانش با شوهرش رفت😁

آفرین همیشه همینطوری باش

ینی چی تو ۶ سال فقط ۲ بار تنهایی رفتین سفر 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
😢😢

اگه بخوای ژست زنای مظلوم رو بگیری آش و کاست این میشه که بعد چند سال خودشو جمع و جور میکنه حرفم بزنی میگه هیچ گهی نخوردی ( دور از جونت)    ببخشیدا    شوهرت قسطاشو نمیرسونه دو شیفت کار کنه    میاد از تو بگیره میده قسط میزنه به نام خودش...     بعضیاشون هم تا حرف حساب میزنی میگن من و تو نداریم   مردک کثافت اگه من و تو نداریم زندگیت رو بزن به اسم من    مردا صفت ندارن    اصلا دور ندون روزی که با یه تیپا به تو بره دنبال بهتر  از تو   

خب من دارم کمک میکنم دیگه

میگم اونجوری روی هم بزارید و کارت هم دست خودت باشه .چون اقایون ولخرج هستن.واسه خرج تو کارت جدا بریزید و بقیه را پس انداز کنید و دست خودت باشه .هر وقت نیاز بود بزن به اون یکی کارت.اینجوری دعوا نمیشه

میدونی داره پول جمع می‌کنه که قسط های خونه رو بده برا همین قرض زیاد داره واسه همین به من فشار میاره ...

خب اون طلاها برا همین موقع هاست دیگه.بفروشه قسط خونه رو بده.میتونه طلای زینتی شما رو از دستت دربیاره بفروشه قسط بده نمیتونه طلای آبشده خودشو بفروشه؟

اصلا دیگه بهش پول نده. همین ک خرج خودتو و بچه رو میدی بزرگترین کمکه دیگه چرا بقیه پولتم میگیره

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸