2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت عقده ای پول ندیده☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 85 پست
خودش حقوقشو میده به قرض هاشو خرج خوراک خونه من منظورم از وسایل خونه که خودم میخرم ظرف و ظروف و وسایل ...

اشتباه نکن پولتو بریز یه کارت دیگه پس انداز کن هروقت فقط عشقت کشید واسه خودت و بچه ت خرج کن

اینجور مردا قدر نشناسن

باید پولاتونو بزارید روی هم و از یجا خرج کنید.و پس انداز هم کنید. و دیگه مال من مال اون نداشته باشید ما اینجوری بودیم اون زمان که من کار میکردم.همه حساب ها و پول ها به یه حساب میریختیم و پس انداز و خرج میکردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر شوهرت عقده ای پول ندیده اس 

کار شما هم اشتباه بوده خرج خودت و بچه رو میدی 

شما کار کن پس انداز بود جایی کم بود بزار وسط نیاز نبود خرج نکن زیاد

مامان منم شاغل بود اونم نصف بیشتر خرجا رو خودش میداد بنظرم اشتباهه مرد توقعش میره بالا و فکر میکنه وظیفه زنه 

وای خب چه غلطی کنم از این به بعد☹️

هیچی

یا کار نکن بمون خونه بگو از این بعد کار نمیکنم...

یا اگه کار میکنی روز اولی ک واریز میکنن طلا بخر و بده دست ی آدم امن

بگو ترجیح میدم برای آینده بچم پس انداز کنم ک قدرشو بدونه توام وظیفته خرج بچتو بدی

کمک کردن خووبه ها ولی در صورتی که آدمش لایق باشه ن همچین بی چشم ک رویی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

میدونی داره پول جمع می‌کنه که قسط های خونه رو بده برا همین قرض زیاد داره واسه همین به من فشار میاره ...

اگه پول شما داره کمک قسط میشه باید نصف اون خونه به نامت زده بشه     ( البته باید ذکر بشه پولشو خودت دادی چون اگه همینجوری به نامت بزنه بعدا میتونه ازت پس بگیره)

واقعا چقدر رو مخه !!!!!!

بعد تازه اون بداخلاقی میکنههه؟؟؟

اشتباه کرده وام گرفته و رفته طلا آب شده گرفته و حالا قسطاشو می‌خواد شما جبران کنی 

بگو برو طلاهارو بفروش و واماتو تسویه کن

به نظرم الان شما باید سوار اون باشی نه اینکه تازه بداخلاقی کنه

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
لامصب تو خودت با شوهرت تو ویارونه خریدنت مشکل داری این شدت عصبانیت واسه شوهر مردم عجیبه😂😂😂

هر چی این شوهرای آشغال که زنشونو اذیت میکنن بدن دستم سرشونو میزارم زیر ساتور تیکه تیکه میکنم بعدم میندازم جلو سگا

اول از همه هم شوهر خودمو

رو نده اصلاً بگو من دیگه استعفا میدم میخوام بچه بزرگ کنم همه خرجا از این به بعد با خودتهببین چی میگه ...

میدونی اگه من بخوام استعفا بدم باید خودمو بازخرید کنم و به پول هنگفتی ام بدم که ندارم 

برا همین فعلا برام جزو محالاته