2777
2789
عنوان

فقط دخترای محجبه بیان ممنون

212 بازدید | 30 پست

بیاید بگید چیکارمیکنم اعتماد به نفستون بالاباشه یاتو جمع کسی رواعصابتون راه نره   اونایی که محجبن جواب بدن منظورمو بیشتر درک میکنم اگه کسی بهتون توهین کرد چجوری جوابشو میدین هرچقدر سکوت میکنم طرف پررو ترمیشه باورکنین سکوت نشانه احترام نیس بدترباعث میشیم طرف فکرکنه خیلی حالیشه توهین ممنوع

مگه فقط به محجبه ها توهین میشه که گفتی فقط اونا بیان⁉️

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حجابت به انتخاب خودت بوده که باید با اعتماد به نفس جوابشونو بدی و از خودت دفاع کنی اگه به زور بهت تحمیل کردن خب اینجور مواقع اعتماد بنفس میاد پایین

من خودم محجبه نیستم اما احترام میذارم 

اگه حجابت به انتخاب خودت بوده که باید با اعتماد به نفس جوابشونو بدی و از خودت دفاع کنی اگه به زور به ...

انتخاب خودمه چجوری جواب بدم من متقابلا به پوشش اونا احترام میزارم اونانه

سلام ببخشید من محجبه نیستم ولی بی حجابم نیستم،میخواستم بگم من خیلی جاها لباسای خیلی خوشکلی واسه محجبه ها میبینم که گاهی انقد قشنگن دلم میخواد بخرم،واینکه اگه فقط یه نفره که این حسو بهتون میده بهش توجه نکنید اما اگه تعداد زیادی هستن که اینجوری رفتار میکنن شمام مثل خودشون باهاشون برخورد کنید،کاش اینقد فرهنگمون بالا میرفت که بدون در نظر گرفتن لباس پوشیدن آدم ها یاهم مهربون باشیم و عقاید وسلیقه هم احترام بزاریم

مهم ترین چیز اینه که وقتی دهنشونو باز میکنن آرامش و خونسردیتو حفظ کنی، اگرم جواب میخوای بدی، در عین خونسردی و آرامش جواب بدی، تو حرکات و چهره ات باید پر از اعتماد بنفس و قدرت باشه، نباید سرتو پایین بندازی تو خودت بری، چهرت ات ناراحت شه، بری تو فکر، اونا از ظاهرت میفهمن که الان بهم ریختی و خوشحال میشن و بیشتر اذیتت میکنن. 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

من بخاطر خدا محجبه هستم، موقعیتم جوریه که میتونستم چادرمو کنار بذارم، چون دانشجوی شهر دیگه ای هستم ولی خودم نخواستم. 

سر این حجابم خیلی سخت کشیدم و همین سختی ها باعث رشدم شد.

هرجا اذیت و طعنه و نیش زبون میزنن، با خدا معامله میکنم، میگم تو خودت جوابشونو بده و من تا میتونم از این آدمها دوری میکنم. 

به حضرت زهرا پناه میبرم. همش از خودش میخوام راه جلو پام بذاره.

باید بیخیال حرفا و نگاهای آدما شد، هرچی جوابشونو بدی باز یه چی دیگه میگن،

نباید دهن به دهنشون بذاری و خودتو بخاطرشون پایین بیاری.

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔