2777
2789
عنوان

پارنترم ابنجوری کرد بیاین

547 بازدید | 38 پست

سلام درباره پارنترم

بهش پیام دادم کادومو بفرسته کادو واشه ولن تولدم ۱۷ بهمن بود 

بعد گفتم ناراحت میشه نوشتم کادو مهم نیست  و من شوخی کردم هرجور راحتیـ

یعد اون گفت که متعجب کردم اینجوری گفتی 

منم گفتم شوخی کرومـ

ناراحت شده بنطرتون

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

تو بهش کادو دادی؟

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اون کادو گرفته گفتم بفرستم

کادو ولنتاین ندادی؟

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

چی بگم والا...من به شوهرم روم نمیشه این مدلی بگم کادومو بده🥴

برای همبنه اسم کاربریت تازه عروس بدشانسه بعدشم وضیفشه خرج کنه برام

برای همبنه اسم کاربریت تازه عروس بدشانسه بعدشم وضیفشه خرج کنه برام

عزیز لقب بدشانس برای قبل ازدواجمه 🤭😂و اون موقع که کاربریمو زدم اسم دیگه ای ب ذهنم نیومد...اگر قانع نشدی باز میتونی تو تاپیکام بگردی و یه چیزی پیدا کنی که بگی🤭

در ضمن ادمای مستقل و موفق همچین ذهنیتی ندارن که «وظیفشه برام خرج کنه»😌

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

تروخدا ناراحت نشده باشه کادو بخوره تو سرم

من تولدش بود فقط تبریک ولن هم کادو ندادم اون کادو گرفت😂😂

عزیز لقب بدشانس برای قبل ازدواجمه 🤭😂و اون موقع که کاربریمو زدم اسم دیگه ای ب ذهنم نیومد...اگر قانع ...

عزیزم من براش سه برابر کادو گرفتم بدون مناسبت روز مرد هزازتا کوفت بعد اون ی کادو تولد نباید بده؟

واقعا؟

جان مامانم😂😂نگا یکی ناپیکام چتمون هست ایقد سگ محلش میکنم منت میکشه