قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتماعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتماعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها...
برای همبنه اسم کاربریت تازه عروس بدشانسه بعدشم وضیفشه خرج کنه برام
عزیز لقب بدشانس برای قبل ازدواجمه 🤭😂و اون موقع که کاربریمو زدم اسم دیگه ای ب ذهنم نیومد...اگر قانع نشدی باز میتونی تو تاپیکام بگردی و یه چیزی پیدا کنی که بگی🤭
در ضمن ادمای مستقل و موفق همچین ذهنیتی ندارن که «وظیفشه برام خرج کنه»😌
یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال (متاهل و متعهد) / درخواست ندین قبول نمیکنم/ دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭
من تولدش بود فقط تبریک ولن هم کادو ندادم اون کادو گرفت😂😂
جان مامانم😂😂نگا یکی ناپیکام چتمون هست ایقد سگ محلش میکنم منت میکشه