2777
2789

بعد ممکنه  خیلی وزن کم کنه؟ 

اصلا ویار شدید یعنی چی؟ 

فکر کنم من باردار بشم هیچی هوس نکنم عوضش  

از همه چی حالم به هم بخوره 😅😂

از الان مطمعنم اگه باردار بشم بارداری سختی درپیش خواهم داشت  البته هنوز مجردما 😅😂

تاپیک اونیکه گفته بود شوهرم وقتی ویارونه می‌خره منت میذاره واقعا هستن اون همه ویار کنن ادما؟ 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
بیزاری از بیشتر غذا ها وچند تا انگشت شمار در طول نه ماه ویار

خیلی سخته این نه ماه؟ 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باردار شدم هیچچچچ ویاری نداشتم نه تهوع نه سرگیجه نه بدحالی هیچی 😅😅😅تا روز آخر همه ی کارامو کردم 

ولی خب بدنهای همه مثل هم نیست مثلا دوتا جاریم از روز اول تا شب قبل زایمان طفلیا ویار شدیدددد 

یعنی هیچی نمیتونستن بخورن ...یکیش فقط کشک میخورد دیگه هیچی 

اون یکی هم که دیگه کلا بالا میآورد اینقد زیاد که خودشو خیس میکرد 😣😣😣

من که نبودم نهایت آخر زمستون ی انار ویار کردم..بجاش از هفته یازده تا ماه پنج و چهار گوشت و مرغ خام می‌دیدم دل و رودمم بالا میومد . و از بوی خمیردندونم بدم میومد

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

من باردار شدم هیچچچچ ویاری نداشتم نه تهوع نه سرگیجه نه بدحالی هیچی 😅😅😅تا روز آخر همه ی کارامو کرد ...

یاخدا منکه هنوز مجردم وحشت کردم 

خیلی سخته این نه ماه؟

آدم ها باهم متفاوت 

خیلی ارث مادر به دختر هم درست نیست من مادرم خیلی کم ویار داشته ولی من به شدت ویار سختی داشتم همش بالا نیاوردم نصف بیشتر بارداریم استراحت مطلق بودم 

اما یکی از جاری ها نهایت ماهی یکی دوبار بالا می آورد

اون بنده خدا دو ماهش بود این همه ویار تلقینه من ماه پیش فکر کردم حاملم چندتا چیز دلم خواست گرفتم خوردم بعدش پریود شدم دیدم هوسای دل خودم بود 😂😂😂😂

بعدم هرکسی علایمی متفاوت من سر بچه اولم فقط کمی تهوع داشتم اما زنداداشم همش زیر سرم بود

من که نبودم نهایت آخر زمستون ی انار ویار کردم..بجاش از هفته یازده تا ماه پنج و چهار گوشت و مرغ خام م ...

سخت بود این نه ماه؟ 

یه سوال هم دارم شرمنده چجوری میشه که بعصی خانومه 7 ماهه یا 8ماهه بچشون دنیا میاد؟ 

اون بنده خدا دو ماهش بود این همه ویار تلقینه من ماه پیش فکر کردم حاملم چندتا چیز دلم خواست گرفتم خور ...

😂🤦‍♀️ من اگه اینجوری بشم شوهر آینده ی بدبختم ورشکست میشه 

وای خیلی سخته

من 4 ماهه باردارم 

این مدت همش یا بیمارستان بستری بودم یا خونه مامانم 

از بس ویار شدیددددددد دارم 

از بس نمیتونم هیچی بخورم به شدت کاهش وزن داشتم شدم ۴۵ کیلو 

هیچی هم هوس نمیکنم 

تاپیک اون خانم هم خوندم به نظرم دیگه همه اینها هوس بارداری نیست و شکم پرستیه

آدم ها باهم متفاوت خیلی ارث مادر به دختر هم درست نیست من مادرم خیلی کم ویار داشته ولی من به شدت ویار ...

وای چقدر سخت

سخت بود این نه ماه؟ یه سوال هم دارم شرمنده چجوری میشه که بعصی خانومه 7 ماهه یا 8ماهه بچشون دنیا میاد ...

نه در کل فقط بالا آوردن اذیت کرد. اون دیگه بستگی ب نوع جفت بچه و شرایط مادر داره و اورژانسیه ک دکترا تشخیص میدن زودتر انجام شه یاذخود بچه زودتر ب دنیا میاد و کیسه آب میترکه ووو کلی علل دیگه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar