2777
2789

من با برادرم چندماهه در ارتباط  نیستیم خانمش هم نمیزاره در ارتباط باشم دیشب برادرم از مغازش زنگ زد که خونه ای میخوام بیام خونتون اومد انقدر دلم براش تنگ شده بود دلم میخواست ساعت ها بشینم و نگاش و کنم بزور پیش ما شام خورد وقتی هم رفت گفت به هیچ کس نگی من اومدما 

چرا باید یه خواهر برادر انقدر از همدیگه دور بشن

علت این رفتار عروستون چیه ؟ 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی الهی🥹

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بعضی زنداداشا واقعا سلیطه هستن

از نظر دادن تو تاپیکا خیلی راحت میشه فهمید اینجام هستن

از اینجور ادما فقط باید دور شددددد

همون قایمکی ببینیش بهتره تا بخوای ریخت زنشو تحمل کنی