2777
2789
عنوان

مادرشوهر فضول

200 بازدید | 16 پست

چهار ساعت نشستم باهاش صحبت کردم که از ادم حسود خوشم نمی یاد ،خونه ام راهش نمی دم 

باز بلند کرده خواهرش رو آورده 

اما باز بدم نشد،خواهرش وسایلم رو دید به مادرشوهرم گفت تو گرفتی براش ؟ اونم گفت نه 

هیچی برای ما نخرید ولی مطمئنم برا پسر کوچیکه اش کلیه اش رو هم می فروشه

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حالا پرسید تو گرفتی براش؟مگه باید میگرفت؟

مثلا پسر داماد کرده ،نباید یه قرون کمکش کنه؟

خب تو نمیدونی نباید آتو دستش بدی

خب چه کار کنم؟ نگمم که می ره خواهرش رو با بچه هاش می یاره ، اونا هم که بدتر از مامانه

شوهر منم که خنگ 

مثلا پسر داماد کرده ،نباید یه قرون کمکش کنه؟

معمولا کمک تو خرج عروسی میکنن یا طلای عروس و میخرن منظورم و بد برداشت کردی میخواسم بگم چرا فک کرده جهازتو مادرشوهرت خریده

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

چی بدصحبت کردی اسی الان شوهرت همینارودرباره مادرت بگه یاراهش نده چکارمیکنی

عزیزم من که نگفتم مادرش رو راه نمی دم گفتم راه می دم ولی خواهرش رو نه چون خاله خودمم تا حالا دعوت نکردم خونم که بگی با خاله خودت آره با خاله شوهرت پیف پیف بو می ده 

بعدم مامان من از شیر مرغ تا جون آدمیزاد برام خرید کرده هیچ وسیله ای کم و کسری ندارم،  مامانم رو که اصلا نمی شه راه ندم اون بنده خدا اندازه توان خودش کمک کرده 

مادرشوهر که حتی کادوی عروسی هم نداد

معمولا کمک تو خرج عروسی میکنن یا طلای عروس و میخرن منظورم و بد برداشت کردی میخواسم بگم چرا فک کرده ج ...

نه تو عروسی کمک کرد نه طلای عروسی داد ، دروغ نباشه یه انگشتر گنده ولی هموزن کاه برام خرید تو عروسی داد

بعدم کلا ما رسم داریم مادر پسر هم یه سری وسایل رو حجاز پسزش می کنه 

این که نه کمک کرد نه جهاز داد 

حالا برای پسر کوچیکه اش وانت بار می زنه 

نه تو عروسی کمک کرد نه طلای عروسی داد ، دروغ نباشه یه انگشتر گنده ولی هموزن کاه برام خرید تو عروسی د ...

ول کن بابا مهم اینه شوهرت خوب باشه سخت نگیر ارامشتو بهم نریز

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

بزار جاری دار شم یا خواهرشوهرام عروس شن همه رو به قوم شوهرشون می گم تو دل خودم نگه نمی دارم

بزار جاری دار شم یا خواهرشوهرام عروس شن همه رو به قوم شوهرشون می گم تو دل خودم نگه نمی دارم

فکر کردی بگی چی میشه؟

هیچی هر چی به بقیه بگی برام کم گزاشتن از دید بقیه هم بی ارزش میشی

فکر کردی بگی چی میشه؟هیچی هر چی به بقیه بگی برام کم گزاشتن از دید بقیه هم بی ارزش میشی

به خانواده شوهر ،خواهرشوهرام می گم اینا رسم ندارن به عروس چیزی بدن ،تا اونا هم به خواهر شوهرای من چیزی ندن 😂😈

عزیزم من که نگفتم مادرش رو راه نمی دم گفتم راه می دم ولی خواهرش رو نه چون خاله خودمم تا حالا دعوت نک ...

مادرشوهرمن برای پسرش یک دونه برنج کمک نکرد حتی تامیتونست از عروسیمون ودزدیدیک دیگ برنج ویک دیگ مرغ رو گذاشته بودبالاپشت بومش سردبشه فریزری کنه براخودش که ازکارخدا فاسدشده بودهمش‌ برادوتاعروسای دیگش خونه داد طلا داد الانم جونش به جونشون بنده ومنو نمیخواد بازم توقع داره مادرشوهرهمینه دیگه عوضین ولی خالش رو بخوای راه ندی طبیعیه