2777
2789

من دیپلم تجربی دارم و کارشناسی آموزش ابتدایی 

الان می‌خوام برای کنکور فرهنگیان بخونم 

میشه منو راهنمایی کنید که چه کتاب های باید بخرم ؟ کنکور فرهنگیان کی هست ؟ 

و اینکه باید بشینم زیست و فیزیک و اینا بخونم یا چیزای دیگه 

واقعا بهتون احتیاج دارم پیشاپیش ممنون از کمک هاتون عزیزای دلم 

و اینکه من نمیتونم کلاس و اینا برم بچه کوچیک دارم به نظرتون با فیلم های آموزشی و ... میتونم فرهنگیان قبول بشم ⁉️

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
ثبت نام کردی برا کنکورش ؟

نه هنوز اول می‌خوام آماده بشم کامل  کی هست زمان کنکور ؟؟ اشکال ندارع اگر امسال هم نتونستم 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکوری نیستم ولی 

دوازدهمت ۶۰درصد تاثیر داره اگه نمراتت خوب نیست ترمیم بزن همه ی درسارو 

برا کنکورم درسای تخصصیه هر سه سالو  ویه تعداد کتاب دیگه است 

کارم نشد نداره حتما قبول میشی 

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

کنکوری نیستم ولی دوازدهمت ۶۰درصد تاثیر داره اگه نمراتت خوب نیست ترمیم بزن همه ی درسارو برا کنکورم در ...

آخه گلم شنیدم برای کنکور فرهنگیان فقط چند تا باید کتاب مربوطه بخونم نه زیست و فیزیک و شیمی اینا 

علاوه بر کتاب های تخصصی رشته خودت باید کتاب مهارت معلمی و چند تا از درس های کتاب دینی دهم و یازدهم ر ...

پس راهی ندارع که من این فیزیک اینا رو نخون ؟ 

نه هنوز اول می‌خوام آماده بشم کامل کی هست زمان کنکور ؟؟ اشکال ندارع اگر امسال هم نتونستم

اگه می خوای از طریق دانشگاه فرهنگیان وارد بشی که کنکورش اردیبهشت هست و مهلت ثبت نامش تموم شده 

و اینکه محدودیت سنی ام داره و زیر ۲۴ سال می تونن ثبت نام کنن

آخه گلم شنیدم برای کنکور فرهنگیان فقط چند تا باید کتاب مربوطه بخونم نه زیست و فیزیک و شیمی اینا

فک نکنما

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

اگه می خوای از طریق دانشگاه فرهنگیان وارد بشی که کنکورش اردیبهشت هست و مهلت ثبت نامش تموم شده و اینک ...

اره سنم میرسه  الان عزیزم فکر کن من اومدم پیشت ازت میپرسم چطوری شروع کنم شما چی میگی ؟ 

یعنی چه کتاب های رو بخونم 

نه ببین فرهنگیان ی کنکور داره که همراه با کنکور سراسری هست

اونجا باید اون منابعی رو که معرفی کردن بخونی 

هم تراز کنکور فرهنگیانت مهمه و هم تراز کنکور سراسری که دعوت به مصاحبه بشی 

بعد از این مرحله برای قبولی نهایی هرکس معدلش بالا تر باشه قبول میشه پارسال که اینطور بود 

نه ببین فرهنگیان ی کنکور داره که همراه با کنکور سراسری هستاونجا باید اون منابعی رو که معرفی کردن بخو ...

گلم ببخش زیاد سوال میپرسم 

من میتونم فقط کنکور فرهنگیان ر‌‌و بدم ؟؟؟ یعنی منابعی که معرفی میکنن رو بخونم و فقط این کنکور رو بدم 

دیگه کنکور سراسری ندم آخه یکبار دادم و نتیجه خوبی نداشت در ضمن می‌دونم فیزیک و شیمی اینارو بدون کلاس نمیتونم بخونم واقعا 

گلم ببخش زیاد سوال میپرسم من میتونم فقط کنکور فرهنگیان ر‌‌و بدم ؟؟؟ یعنی منابعی که معرفی میکنن رو بخ ...

نه خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم کمک کنم 

آره میتونی ولی باید همه درساتو ترمیم کنی 

حالا که عجله ای نداری به نظرم از طریق رشته ی انسانی واردش شو که فیزیک و شیمی نداره و همه اش خواندنی هست از الان ریز ریز برای سال دیگه بخون قشنگ آماده شو تو رشته ی انسانی ام ایجاد سابقه ی تحصیلی کن از طریق رشته ی انسانی راحت تر میتونی قبول شی

نه خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم کمک کنم آره میتونی ولی باید همه درساتو ترمیم کنی حالا که عجله ای ند ...

گلم یعنی الان میگی من بشینم هم برای کنکور انسانی بخونم و هم اون منابعی رو که برای فرهنگیان میگن رو ؟؟؟ 

نمیشه بدون دادن کنکور اختصاصی فقط همین کنکور فرهنگیان رو داد ؟؟؟