2777
2789
عنوان

چرا میگین نامزدی مرد نباید خرج کنه

431 بازدید | 45 پست

من واقعا مخم سوت میکشه

قرار نیست کل زندگیشو خرج نامزدش کنه ولی قرارم نیست هیچ فرقی با مجردیش نداشته باشه.

یه چیزایی رواج میدین ادم متعجب میشه.

اینقدر کم توقعی اصلا خوب نیست. تو یه تاپیک خیلیا گفتع بودن به یه خانومی نامزدت نباید عیدی بدع وظیفش نیست.

حتی دوران دوستی هم باید حد توان پسر خرج کنه این ذات مرده غیر از این اون رابطع کم کم به سمت بی ارزشی زن میره... ما فکر میکنیم مرد خرج نکنه و ما مراعات کنیم مرد متوجه میشه و در اینده جبران می‌کنه اما هیچ جبرانی در کار نیست و اون مرد دیگه عادت کرده هیچوقت خرج نخواهد کرد

باید بکنه

بنظرم حتی دوست پسر هم باید خرج بکنه

هرکسی که براش وقت میزارید سرمایه میزارید مالی جانی روانی باید هزینه رو متقبل بشه تمام

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه این ذات مرده عجیب بود

زندگی جنگ نیست ارزش زنم به پول نیست 

زندگی همراهی میخواد و همدلی اونم تو این زمونه وگرنه فاتحه ش خوندست

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اگه منظورتون اون پربازدیده گلم ، نمیگیم خرج نکنه که ما گفتیم لحن حرف زدن خانم مناسب نیست ، طلبکارانه است.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اصلا بنظرم مردی که برای زن دوست نداشته باشه هزینه کنه هیچ علاقه ای بهش نداره 

مردی که دوستت داره عاشق اینه اندازه جیبش برات هزینه کنه . ‌نکته تاسف بارش اینه خیلی ها اینکه طرف تو عقد خرج کنه رو ربط میدن به اینکه رابطه جنسی دارن یا نه . 

بحث خرج کردن با بی چشم و رو بودن فرق داره

هر مردی در حد توانش برای پارتنرش یا همسرش خرج میکنه

ولی مثلا همسر من عیدی ده تومن بده من قهر کنم ادا در بیارم

اینا زشته

ارزش و شخصیت ادم و میاره پایین

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

کی همچین حرفی زده؟ نامزد وظیفشه خرج کنه

یه خانومی نامزدش گفته بود شمارع کارت بده پول بزنم خرید کنی خجالت کشیده بود نداده بود طرفم دیگه نگفته بوذ چیزی

خانوم ناراحت بود

همه گفته بودن چقدر پرتوقعی از نامزدت انتظار لباس عید ذاری