2777
2789
عنوان

خانوما تو زندگی کم توقع نباشید بیاین بگم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 74 پست
عجیبه این موردتو نی نی سایت هم خیلی زیادهخانم خانواده پولدار مرفه به قول شما تحصیل کرده حمایت گر و ...

عزیزم اونا که راستشو نمیگن من مورد دیدم پسره بیکار وعلاف رفته گفته پرستارم بعد پنج سال فهمیدن دروغه یا یه خانواده ای هستن هر کی میره خپاستکار دختراشون داعم تبلیغ میکنن که مهندسن فلانن وخونه شهر دارن ووووواینجا اون چیزی رو که نمیتونن بیان کنن میگن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونا که راستشو نمیگن من مورد دیدم پسره بیکار وعلاف رفته گفته پرستارم بعد پنج سال فهمیدن دروغه ...

بنظر من دخترای اینجا بیشتر بازار گرمی میکنن

خودشونو خیلی مرفه نشون میدن و طرف مقابلُ گدا

اصلا قابل قبول نیست مگه ازدواج فقط به حرفِ طرف مقابله

تحقیق چیه پس

اون غریبه ای که دروغ میگه که بماند ولی اونی که داری زندگیشُ میبینی باهاش ارتباط داری که خب مشخصه سطح مالیشون

واقعا خوشبحالشون منم کلا ذهنم فقیره متاسفانه شوهرمم البته پولدار نیس ولی همش به فکر اجاره خونه و ره ...

دقیقا مثه ماهستین. یه زندایی دارم عینه شاه زندگی میکنه پارسال یادمه خونه مامانم بودیم حرف خرید شد برگشت گفت فلان کیف وکفش دیدم چند میلیون و اینا.. بعدداییم میگف بهش میگم امسال کمتر خرج کن بتونم ماشینو عوض کنم زنداییم گفت من کاری ب ماشین تو ندارم.چهارساله میخاد ماشینو عوض کنه ولی خرج زنداییم نمیزاره هربار میبینیش سرتاپاش لباس جدیده بااینکه وضع ما ب مراتب از اونا بهتره ولی اصلا نمیتونم اینقد ولخرج باشم. حالا شوهرم بمن میگ ولخرج. خانواده خودش مرزهای خساستو رد کردن بعد من ب چشم این خسیس میام. بش میگفتم توباید ی زنی مثه زنداییم گیرت میومد ک نفس نتونی بکشی.. الحق ک لیاقت نداری.. ولی ببین میامم ولخرجی کنم اخه کو پول😂بخام مثلا کیف دومیلیونی بگیرم همون سر خریید اول پولم تمام میشه. موندم ملت با چ کلکی از شوهرشون پول زیاد میگیرن. 

بنظر من دخترای اینجا بیشتر بازار گرمی میکننخودشونو خیلی مرفه نشون میدن و طرف مقابلُ گدااصلا قابل قبو ...

سوتفاهم پیش نیاد این اتفاق برای من و اقوامم نیوفتاده چیزیه که یه خانم تو ارایشگاه تعریف میکرد ماهم اصن قشر مرفه ای نیسیم😆😆

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

دقیقا مثه ماهستین. یه زندایی دارم عینه شاه زندگی میکنه پارسال یادمه خونه مامانم بودیم حرف خرید شد بر ...

منم موندم والا بعد اصن میدونی چیه خودم ادمی هستم میگم ولش گرون ورندارم چون بیشتر اهل تنوع دادنم ولی متاسفانه تهش همون چیزای چصکی و بدرد نخورم نمیخرم میگم ولش پول نداریم هی این ماه نه ماه بعد تهشم میرسیم به اخر سال 

نه کاری به شما ندارم که😅میگم یه عده عادتشونه بازار گرمی کنن

اره اینجا که همه پولدارن و خوشگل و خوش هیکل همه صفت بدرد نخورا هم منم🫠😂

چجوری؟؟

وام خونگی اسم بنویس ماهانه یه مبلغ واریز کن قرعه کشی میکنن اسمت درمیاد 

بعد تو یا بدش طلا یا هر چیز دیگه 

یا بزار بانک کم کم 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

منم موندم والا بعد اصن میدونی چیه خودم ادمی هستم میگم ولش گرون ورندارم چون بیشتر اهل تنوع دادنم ولی ...

دقیقا.من خودمم چون خیلی وسواسم تو انتخاب،حالا ب جز پولش،اصلا جرات نمیکنم گرون بردارم چون تا میام خونه از چشمم میفته .میگم پس ارزان تر بگیرم ک اگ از چشمم افتاد دلم نسوزه

منم موافقم اینا همش بهانه اس که طرف کم گذاشته پس حق داره خیانت کنه عمه ام وشوهرعمه ام از صفرشروع کر ...

خدا رحمتشون كنه و به شوهرش سلامتى بده 

واقعا زن بدبخت هم مورد خيانت قرار ميگيره هم از ديگران خجالت ميكشه چون همه فكر ميكنن اون مقصر 

كاش ديدگاهها عوض شه و ياد بگيريم انسان بودن رو 🙏