2777
2789
عنوان

یکی از بستگان ارث خواهرش نداد

160 بازدید | 16 پست

بیاین یه ماجرا تعریف کنم 

یکی از بستگان ما از این خانواده های فوق ثروت مند و خان و اربابی بودن 

اهواز زندگی میکردند ،یه خواهر و برادر بودن ( مربوط میشه به قدیما  حدود ده پانزده سال پیش)

برادره بعد از فوت پدرش ارث خواهرش نداد

کلا یه هفته بعد از اینکه همه ی قولنامه ها و مغازه و زمینا را جمع کرد دنیا به خودشم وفا نکرد ،در جا فوت شد 

ارث رسید به پسرش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرش عاشق یه دختر از یه شهر دیگه و طبقه ی خیلی پایین شد 

یه طلافروشی خیلی بزرگ و کلی ملک و پول داشت 

بعد از ازدواج با این خانم بچه دار شدن 

پنج سال بعد از ازدواج این خانم عاشق یه مرد دیگه شد

مرده هم از این خلافا و ولگردا بوده 

کلید اسرار با اهنگ معروفش پخش بشه لطفا 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خاک توسر اون ادمی بزارم ک وقتی زندس سهم بچهشو نده

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

این خانم با دوست پسرش دسیسه میکنند که شوهر را بکشند و همه ی پول ها برسه به خودشون 

که موفق هم میشن و این آقا کشته شد 

و خانم همه چیز جمع کرد و رفت شهر خودشون 

ولی مثل اینکه با این آقا هم ازدواج نکرده بود 

تا اینکه پنج سال پیش تو یه جنایت دیگه اون آقا دستگیر شد و تو اعتراف گیری گفته بود که چند سال قبل هم یه چنین کاری کردن

چه میدونست پدره همچین اتفاقی میفته

چ ربطی داره ادم سنش میره بالا باید بدونه دیگ

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

چ ربطی داره ادم سنش میره بالا باید بدونه دیگ

هیچکسی آخر پیری  دست خودشو خالی نمیکنه و همه چیز بده به بچه ها 

اینام کم پول نداشتن ،اندازه دو سوم سهم خودشم برمیداشت جز پولدارترین های شهر بود باز