2777
2789

شوهرم  بارها  بهم خیانت کرده ولی بخشیدم و برگشتم سر زندگی چون اصلا شرایط طلاق ندارم یه مرد خود شیفته است که فقط به خودش و کارش و دیگران. اهمیت میده  و منو اصلا نمی‌بینه باهام حرف نمیزنه الان. یه سال با هم رابطه نداشتیم و دارم داغون میشم به خدا کلافه ام 😭 وقتی اومد منو گرفت هیچی نداشت حتی یه کار درست و حسابی نداشت من کنارش بودم درس خوند کار کرد موفق شد حالا که به پول رسیده برای من قیافه میگیره یه من محل نمی‌ده فقط نفقه میده اونم حساب شده همش منت می‌ذاره سرم که فقط دارم تحملت میکنم به خدا کار شده همش گریه افسرده شدم دیگه حتی اعصاب خودمم ندارم دیگه حتی یچمم دوست ندارم به خدا با زن های نامحرم فامیل و غریبه و همکار و دوست و آشنا چوری میگه می‌خنده حالم بد میشه همش حرف های بیخود میزنه و هر هر می‌خنده ازون خنده های بلند و افتضاح به من از کارش هیچی نمیگه اما جلو بقیه حوری از کارش و مسافرت هاش تعریف می‌کنه من میگم کی رفتی تو اصلا میگه به تو رابطه نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط طلاق نداری باید اینا رو هم نادیده بگیری

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
ماهی یه بار میاد خونه به من دست هم نمیزنه یک سال الان باهم رابطه نداریم اصلا منو نمی‌بینه نه توجهی ن ...

منم عین توام با این فرق ک رابطه داریم اونم از سرنیازش خیانتم ندیدم ولی تمام بی محلی‌اش عین شوهر شماس

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

همه کارهای خونه و بچه با خودم هیچ کاری نمیکنه بعد برای مردم خودشو هلاک می‌کنه هر کاری بگن می‌کنه سریع اما به من اصلا اهمیت نمی‌ده خسته ام ازین همه رفتار های عذاب آور همش کارن شده گریه افسرده شدم 

یه پدر درست حسابی هم ندارم که پشتم در بیاد  شوهرم یاد گرفته با پول همرو میخره باج میده که کسی چیزی نگه و همیشه منو مقصر جلوه میده آخ که ازین دورییش متنفرم 

هیچ وابستگی به من نداره هر کاری بخواد می‌کنه 

چیکار کنم ازین همه خستگی و عذاب 

همه کارهای خونه و بچه با خودم هیچ کاری نمیکنه بعد برای مردم خودشو هلاک می‌کنه هر کاری بگن می‌کنه سری ...

چن سالتونه دوتاتون؟ 

چن وقت ازدواج کردین ؟

از اول اینجوری بود؟

اگر پولداره مهریه ات و بگیر و برو فرقی نمیکنه با مجردی

نمی‌ده میگه میخوای بری خودت برو تقاضای طلاق بده منم اینقدر بیشتر عذابت میدم که به غلط کردن بیفتی خیلی عوضی و نامرد 

پول اومد دستش راهش باز شد به خارج و همش رفت سر کارهای مختلف با زن ها چرخید ازین رو به اون رو شد عوضی ...

ذات آدما رو تو شرایطش باید شناخت شرایطش ذاتشو رو کرده 

دارم دیوونه میشم می‌دونه شرایط طلاق ندارم بیشتر عذابم میده این خیلی بده

برای اینه که شوهرت هنوز برات مهمه

باید مثل خودش باشی تا زندگیت راحت بگذره

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم