2777
2789
عنوان

ما صاحبخونه هستیم اهالی محل میخان از ما شکایت کنن ایا میتونن

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 57 پست

ما هم این مشکل رو داشتیم بیرون‌شون کردیم.واسه ما مستاجرمون یه مادر و دختر مجرد با نوه‌شون بودند.بعد به گفته‌ی همسایه ها خانمه هر شب ۱۰ نفر رو می‌آورد خونه.همسایه ها هم شاکی بودند .به پلیس گفته بودند پلیس اومده بود خونه.همسایه ها می‌گفتند نه آرامش دارند نه امنیت.مستاجر هم سه ماه نشسته بود نه کرایه خونه داد نه قبوض های خونه رو پرداخت کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مام از سال پیش دوتا مستاجر خونه بقلیا اومدن واقعا افتضاحن ،خانوماشوم از صبح تا شب دم درن ،یکیشون که خیلی با وضع داغون وایمیسه بلند بلند حرف میزنن ،اصلا مراعات نمیکنن ، بچه هاشونم مثل خودشون روز شماری میکنیم از محل برن دیگه ادم حتی روش نمیشه خونش مهمون بیاد که یه موقع اینارو توکوچه نبینه ،کاش صاب خونه ها قبل اینکه اجاره بدن یکم در مورد اون طرف تحقیق کنن ،توکوچه همه خانوما ناراحتن از دستشون 

ما هم این مشکل رو داشتیم بیرون‌شون کردیم.واسه ما مستاجرمون یه مادر و دختر مجرد با نوه‌شون بودند.بعد ...

اینام اینجورین 

خانمه هر ماه ۳ روز میره خونه پدریش شهر دیگه شوهرش با رفقاش میان خونه مست میکنن 

یبار همسایه ها زنگ‌میزنن ۱۱۰ تا مباد مرده مجبور میشه مش......روبو خالی کنه دستشویی 

فرداش رفته با زن همسایه دعوا کرده 

شوهر زن همسایه هم اومده دوباره با لین مرده دعوا کرده گفته به زنم آزار رسوندی 

کلا محله رو به گند کشیدن 

مادرم به خاطر بچش دلسوزه چون تو دعوای پدر مادرش بچه انقد میترسه و وحشت زده میشه فرار میکنه خونه همس ...

ماهم مستاجر این مدلی داشتیم.تجربشو داریم.‌اینا بچه هاشونم عین خودشون هستند.دنبال دردسر و شر هستند.‌سرویس شدیم تا زودتر بلند شدن رفتن. خونه رو هم اتیش زدن یه قسمتش رو

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اینام اینجورین خانمه هر ماه ۳ روز میره خونه پدریش شهر دیگه شوهرش با رفقاش میان خونه مست میکنن یبار ه ...

به نظرم بیرونش کنید.مادر شما نباید به فکر بچه‌ی مردم باشه.اون بچه باید پدر و مادرش بفکرش باشند که نیستند.همسایه ها گناهی نکردند که باید اینا رو تحمل کنند