2777
2789

ما یه خونه ای خریدیم ۱۰ سال دست مستاجرای مختلف بوده ولی از تیر ماه امسال که دادیم یه خانواده هررر ماه و هفته یه شری درس میکنن .

خانواده به شدت آشفته و دچار فروپاشین 

اهالی محل چندبار گفتن به ما بیرونشون کنید ما هی صبر کردیم صحبت کردیم الان دم عید میگن یا بیرون کنید یا از خود شما شکایت میکنیم 

آیا میتونن؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر خانواده معتاده بیکاره زنشو کتک میزنه .بچشون صب تا شب تو کوچه با بقیه بچه ها وحشی بازی و فوتبال بازی میکنن شیشه در همسایه رو میشکنن سر جا پارک دعوا میکنن 

مرد خونه هم هی زنشو کتک میزنه صب تا شب جیغ و داد و هوار 

مشکلشون چیه میتونید با بنگاه صحبت کنید

نوشتم پایین 

شوهره معتاده زنه هم تو خونه وسیله اینا میفروشه پول به شوهرش نمیده دعوا کتکاری دارن همیشه 

مرده هم یا میکشه یا اراذل جم‌میکنه خونش میخورن میت میکنن عربده میکشن 

خب چرا از اول به معتاد اجاره دادین؟ حق دارن همسایه ها

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
نوشتم پایین شوهره معتاده زنه هم تو خونه وسیله اینا میفروشه پول به شوهرش نمیده دعوا کتکاری دارن همیشه ...

حق الناس گردنتونه.ردشون کنید برن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎