2777
2789

روی بینیم سه چهار تا آبله دراوردم.. یکی دو تا هم جوش چرکی دراورده بودم..

اون جوشای چرکی رو دراوردم.. ولی ب آبله ها دست نمیزنم چون میترسم جاشون بمونه..

ایا اون جوش ها هم آبله بودن؟ من ترکوندم میترسم جاشون بمونه..  بینیم وحشتناک شده همش قرمز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالا عکسشو فرستادم.. ینی رو نوک بینیم که بود ی کوچولو سفید شده بود سرش اونو خالیش کردم جاش میمونه؟

ارا آبله هست. ماله منم اینجور بود. سعی کن دست نزنی من چندتاشو خالی کردم یه کوچولو جاش مونده .. دخترمم کند قشنگ جاش مونده رو پیشونیش

آبله رو بترکونی لکه سیاه میمونه رون

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

ارا آبله هست. ماله منم اینجور بود. سعی کن دست نزنی من چندتاشو خالی کردم یه کوچولو جاش مونده .. دخترم ...

الان میترسم مال نوک بینیم جاش بمونه.. بینیمم تابستون عمل کرده بودم.. انقدر زشتش کردن که آبله ها.. حجوم اوردن به بینیم دو سه برابر شده اندازش..

الان میترسم مال نوک بینیم جاش بمونه.. بینیمم تابستون عمل کرده بودم.. انقدر زشتش کردن که آبله ها.. حج ...

نگران نباش منم صورتم ورم داشت دوسه روزه خشک میشن. من عنبر نسارا دود دادم سریع خشک میکنه عفونتاشو..  دیگه بهشون دست نزن احتمال اینکه جاش بمونه کمه اگه دیگه دستکاری نکنی

نگران نباش منم صورتم ورم داشت دوسه روزه خشک میشن. من عنبر نسارا دود دادم سریع خشک میکنه عفونتاشو.. ...

امیدوارم نمونه جاش.. ترمیم کننده خارجی اگه بزنم بعدا پر میشه جاش؟ 

دیگه دست نمیزنم من فک میکردم اینا جوشن.. ابله ها اونایین که توشون آبه برا همین خالیش کردم

امیدوارم نمونه جاش.. ترمیم کننده خارجی اگه بزنم بعدا پر میشه جاش؟ دیگه دست نمیزنم من فک میکردم اینا ...

دست نزن. والا دکتر به من گفت هیچ درمانی نداره واسه ترمیم جای آبله..  نگران نباش فقط دیگه دست نزن 

دست نزن. والا دکتر به من گفت هیچ درمانی نداره واسه ترمیم جای آبله.. نگران نباش فقط دیگه دست نزن

مرسی عزیزم باشه دیگه دست نمیزنم.. از سه شنبه دراوردم.. هنوز خشک نشدن نیفتادن.. تو ۲۵ سالگی گرفتم متاسفانه و کل بدنم پر شده