سلام دوستان میخوام نظرتونو بدونم ، ما سال ۹۳ عروسی کردیم هر دومونم کم سن من ۱۷ اون ۲۲ ، سه سال زندگی کردیم و دیگه نشد یعنی نکشیدم هر جور بدی که فکرشو بکنید دیدم ازش ، خیانت ، دست بزن ، کار نمیکرد ، دروغ میگفت معمولا منو می کاشت و بعدا متوجه شدم از قبل ازدواج مدت کوتاهی با زن متاهل بوده و بعد ازدواجم میرفته پیشش و کلی داستان که بخاطر اون ارتباطش پیش اومد و دلیل جداییمونم همون بود البته اون هیچ وقت قبول نکرد همچین چیزی بوده و میگفت خواستم ساکتش کنم زندگیمونو خراب نکنه اما بنظر من دروغ میگفت ، من باهمه گرفتاریاش ساختم ولی خب دیگه نتونستم ادامه بدم با اینکه ازدواج عاشقانه ای بود از جانب اون همه فامیلش میگفتن اومدیم ببینیم دختره کیه که عاشقش شده این همه مونده تا باباش رضایت بده آوازه ش پیچیده بود طوریکه همسایه هاشونم همش میگفتن اینارو که دوس داشتیم ببینیم تو رو و.... اما خب عاقبت اون شد ، اما من بعد جداییمون درسمو تموم کردم و استخدام شدم خاستگارم خیلی داشتم ک دارم اما انگار میلم به ازدواج نیست ، دوست دارم ازدواج کنما اما وقتی جدی میشه میترسم و میگم نه اگه بعدش طرف اینکارو کرد اگه اینجوری شد و.... خلاصه که نمیدونم چه کنم همسر سابق هم از روزی که محضر برای اخرین بار دیدمش تا الان پیگیره که برگردم و خیلی مظلوم شده انگار هیچ وقت اینطوری ندیدمش همه بزرگای فامیلم و فامیلشو فرستاده واسطه شن اینبار، همشم میگه خونه و ماشینمم میزنم به نامت مهریه هم که هرجور دوس داشتی ، نمیدونم اصلا چرا تاپیک زدم ولی دوس دارم حرفاتونو بشنوم
موقعیت که خیلی بهتر شده همه خاستکارام بهتر از اونن هم مالی هم تحصیلی ، هم ظاهر ، الانم دوتا خاستگار ...
چرا مگه خبر نداره از ازدواج قبلت کور نیست که شرایطت رو بگو بعدش از کجا معلوم با یه آدم مثل شرایط خودت ازدواج کنی اون یه چیز دیگه رو تو بحث بهت سرکوفت نزنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موقعیت که خیلی بهتر شده همه خاستکارام بهتر از اونن هم مالی هم تحصیلی ، هم ظاهر ، الانم دوتا خاستگار ...
با هر کس جدی شدی برین مشاور و حتما به مشاور بگو رو این موضوع باهاشون صحبت کنه خودتم صحبتتاتو بکن ادمش درست باشه وقتی چیزیو پنهون نکردی سرکوفت زدن نداره
اصلا همینکه تومجردی بازن متاهل بوده و بعد ازدواجم ادامه داده معلومه ذات این مرد چیه و هیچ خط قرمزی نداره
من باشم به هیچ وجه برنمیگردم حتی اگر مجرد بمونم
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
سلام بعضی اخلاق ها ممکنه درست بشه مثلا سنتون کم بود سیاست نداشتین بلد نبودین چطوری با هم خوب رفتار کنین ولی خیانت و دروغ کم چیزی نیست این به نظر من درست شدنی نیست
اگر هم نمیتونی با یه ادم مجرد ازدواج کنی با یه پسر مطلقه ازدواج کن که نتونه خودش رو بالا بگیره اذیتت کنه الان پسر طلاق گرفته هم زیاده
سلام بعضی اخلاق ها ممکنه درست بشه مثلا سنتون کم بود سیاست نداشتین بلد نبودین چطوری با هم خوب رفتار ک ...
پسر طلاق گرفته از کجا پیدا کنم
من چهره ام بی بی فیسه همه فک میکنن دهه هشتادی ام ، من که نمیرم خاستگاری اونا که بگردم مطلقه پیدا کنم اونایی که میان مجردن هرچند پسر مجرد کجا بوده تو این جامعه نود درصد مطلقه ن
اصلا همینکه تومجردی بازن متاهل بوده و بعد ازدواجم ادامه داده معلومه ذات این مرد چیه و هیچ خط قرمزی ن ...
من اصلا از مجرد موندن نمی ترسم اگرم بمونم انتخاب بوده وگرنه برای همه خانما خاستگلر هس حتی با دو سه تا بچه هم داریم می بینیم که ازدواج کردن خیلیا پس اگر کسی ازدواچ نکرده خودش نخواسته وگرنه قحط نیومده
عزیزم سرکوفت نمیزنن کسی که غرق خیانته سخته خودشو بکشه بیرون ریسک نکن برادرمم با زنش سر همین موضوع بحث دارن داداشمم بش گفت نمیتونممم بهش عادت کردم به همون جن ده
من خودمم عقد بودم جدا شدم مجدد ازدواج کردم شوهر اگر ادم خوبی باشه بحث گذشته رو نمیاره من خیلییی ازش راضیم