2777
2789
عنوان

بنظرتون برگردم به همسر سابق یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 66 پست
عزیزم سرکوفت نمیزنن کسی که غرق خیانته سخته خودشو بکشه بیرون ریسک نکن برادرمم با زنش سر همین موضوع بح ...

خدا رو شکر 

دعا کن برا منم پیش بیاد خوبش 

دوس دارم ازدواج کنم ولی وقتی جدی میشه مث جن زده ها میترسم و همه چیزو بهم میزنم انقدر که همش میترسم واسه دومین بار طلاق نشه خدا یی نکرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعیت که خیلی بهتر شده همه خاستکارام بهتر از اونن هم مالی هم تحصیلی ، هم ظاهر ، الانم دوتا خاستگار ...

نه بابا دوست من ۹ سال زندکی کرد جدا شد بعد رفت با کسی که اصلا ازدواج نکرده 

اونی یکی ده سال بزرگتر از مرده بود ازدواج هم کرده  الان باهم دو تا بچه دارن

یکی دیکه می‌شناسم باز ده سال بزرگتر بچه هم داشته مرده ب همه گفت ازدواج اولشه از خودم کوچیکتره 

بعدم سه سال چیزی نیست اونم تو بیست سالگی جدا شدی ...

همسر سابقت ک قطعا مشاوره نرفته 

تو که دیگه دستت تو جیب خودته برو ترس‌هات رو درمان کن و بعدش یه ازدواج خوب بکن

درست میگین از بس تو این سایت میشنوم هر روز خیانت و هزار جور گرفتاری دیگه خودمم تجربه خیانتو دارم خیل ...

خودت مال کجایی یه خورده با غیره هم زبون سخت میشه از نظر مچ شدن دوتا خانواده ولی اخلاق و عقاید خیلی مهم تره ولی حتی تو عقد هم خیلی خصوصیات رو نمیشه فهمید برات آرزوی خوشبختی دارم

همسرسابق من هم اصرار داره که برگردم

اگر بچه نداشتم و میتونستم فراموشش کنم و زندگی جدیدی با یه نفر دیگه شروع کنم،هیچوقت برنمیگشتم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
خدا رو شکر دعا کن برا منم پیش بیاد خوبش دوس دارم ازدواج کنم ولی وقتی جدی میشه مث جن زده ها میترسم و ...

ممنم مث توشده بودم تاسی سالگی نتونستم خودموراضی کنم ازدواج کنم اخرم با کسی ازدواج کردم ک گفتم کاش باهمون شوهراولم میموندم .الانم من اگه جای شمابودم بین شوهرسابقو خاستگارا باکسی ازدواج میکردم ک خونه ماشین ب نامم بزنه ببین شوهرسابق بیشتر شرطو شروطاتو قبول میکنه یا بقیه خاستگارا.بنظرم هرکی شرط شروطتو قبول کرد بااون ازدواج کن

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
خودت مال کجایی یه خورده با غیره هم زبون سخت میشه از نظر مچ شدن دوتا خانواده ولی اخلاق و عقاید خیلی م ...

خودم بختیاری ام اصالتا ولی تهران بزرگ شدم 

اینجام که دیگه اکثرا ترک هستن منم بخاطر همین میترسم همش رد میکنم چون تو عقد خیلی چیزا مشخص نمیشه 

به همسر سابقت برگردی تا دعوا بشه میگه بدبخت من اون موقع ک جوون و آس و پاس بودم با زنها بودم 

الان امثال تو از خداشونه من نگاهشون کنم...

یا میگه قطعا من رو میخواستی این همه سال ازدواج نکردی پیشرفت کردی تا ب من برگردی

میخوام بگم نگرانی سرکوفت باشی از سمت همون سابق هم میشنوی 

ممنم مث توشده بودم تاسی سالگی نتونستم خودموراضی کنم ازدواج کنم اخرم با کسی ازدواج کردم ک گفتم کاش با ...

شوهر سابق که هرچی بگم قبول میکنه چون این صحبتا رو پدر مادرش گفتن به واسطه که نازنین هرچی بخواد قبوله مهریه هم هرچی شما میگین ، خونه و ماشین خوبی هم داره اما اینا برام مهم نیس راستش چون هم خونه دارم هم ماشین فقط خودت میدونی تجربه کردی دوس ندارم بگم دومی از اولی بدتر بود که بخوام بشینم غصه ابرومو بخورم که حالا نکنه باز قراره برگردم گیرم که کلی پول داشتم ولی روم نشد برگردم میخوام چیکار پولو از طرفی شوهر سابقمم خیلی اذیتم کرده خیلی اونم اون زمان که من بهترین سال های عمرم گذاشتم رشته مورد علاقه مو بخاطر اون انصراف دادم چه روزای سختی داشتپ تا باز درس بخونم کنکور قبول شم از خستگی رو کتاب خوابم میبرد سختترین روزا رو گذروندم تا با جیب خالی و بی هیچ سهمیه ای و روحیه داغون دانشگاه قبول شم فقط اونیکه مث منه میفهمه چقد سخت گذشته تا گذشته

به همسر سابقت برگردی تا دعوا بشه میگه بدبخت من اون موقع ک جوون و آس و پاس بودم با زنها بودم الان امث ...

اره ممکنه 

هرچند همسر سابق خیلی زبون باز بود هیچ وقت اینجوری حرف نزد همیشه بازبون بازی طوری حرف میزد که فک میکردم اشتباه قضاوتش کردم و اون فقط منو دوس داره ، واقعا ادم زبون بازیه

طبق تجربه میگم اول باید با خودت صاف و صادق باشی هنوز دلت پی اون همسر سابقت هست؟؟؟ حتی اگه ی درصد توی دلت هست اصلا ازدواج مجدد با شخص دیگه ای جز همسرت نداشته باش چون از روز اول میری توی مقایسه همسر اولم اینجوری بود این دومی اینجوری هست و ....و اینکه اگه حتی نیم درصد هم دلت پیش همسر سابقت باشه یا حس دلسوزی بهش داشته باشی تا آخر عمر جسمت کنار همسر دومت هست اما تمام ذهنت و فکرت پیش همسر اولت هرچقدر هم که نخوای بهش فکر کنی نمیشه فراموشش کنی از ذهنت پاک نمیشه شک نکن در هفته چندبار خوابش رو میبینی و صبح که بیدار میشی میبینی توی خونه یک نفر دیگه هستی روزت میشه شب تار هیچی هم نمیتونی بگی یا ازدواج نکن اگه نیم درصد فکرت پیشش هست یا دلسوزی میکنی براش یا برگرد به همسر قبلی خودت اما قبلش چند جلسه برید مشاوره ازدواج حتما حق طلاق دائمی رو ازش بگیر خونه و ماشین هم بگیر پاتو محکم بزار که دیکه جرات نفس کشیدن نداشته باشه وبه حرفای کسی گوش نده آدمی خطا میکنه پشیمون میشه رفته دیده خطا کرده هیچ کس مثل تو براش نیست پشیمون برگشته آدم نباید بدبین باشه شاید واقعا آدم شده پشیمون هست من روی انسان دوستی بهت گفتم ازدواج دوم نکن یا برگرد به قبلی من تجربه کردم که میگم 

اگر از همسر سابقت سر تری و خواستگار بهتر از اون داری هرگز بهش برنگرد، آدم وقتی لیاقت چیزی یا کسی رو نداشته باشه اونو حروم میکنه و از بین میبره، همسر سابق شما لیاقت شما رو نداشته 

واقعا ؟ مرسی که تجربه تو بهم گفتی

عزیزم یه مرد تا زمانی که حس کنه مالک تو هست باهات بدرفتاری میکنه‌.اما وقتی از دستش بری میشه یه مظلوم.

بخدا انگار داستان زندگی منو گفتی.برنگرد.سعی کن بهترین جاها برسی و براش تبدیل به حسرت جاودان بشی

اگر از همسر سابقت سر تری و خواستگار بهتر از اون داری هرگز بهش برنگرد، آدم وقتی لیاقت چیزی یا کسی رو ...

ازش که همه جوره خیلی سرترم فقط اونا خیلی پولدارن ما متوسط وگرنه من خیلی سرترم